✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Так але тепла куртка яку дозволяє рухатись це те саме що риболовля і робота зимою на вулиці )
-
Доречі, я б додав ще Cabela's
-
Ну в тому що на Нотр Дам я як раз нічого для себе не знайшов. Як і в Маркс. Наприклад штани й носки юзаю з Джайнт Тайгера, класні, не гірші ніж всякі Кархарт та Дікіс. Ботинки купую дешеві в Тайрі, бо з моєю роботою однаково вбиваються що ноунейм за 100, що катерпілари за 300. Верхні всі аксесуари катерпілар у мене, замовляю, якщо тут немає. Спеціалізовані засоби захисту - МакМор. Куртку брав також в Тайрі, 5 в 1, норм в цілому.
-
Так на метро Вініпегу дають безкоштовно проїзні на рік
-
На справді маленькі маркети, типу того що на Notre Dame мають більш збалансований асортимент, а той же Маркс, величезний а купити толком нема що, і знижок меньше
-
Так, і ціни приємні
-
Відсунули холодильник... якщо орендодавець заплатиь, назву ім'я 😂
-
West Jet взяли собаку. У нас була проблема з сумкою, не з компанією.
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля