✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Немає сечі терпіти це борошно? © От мені подобаються люди, заходять в спільноту, історію навіть за останні 5 днів не читають, і роблять висновки що адміністратори не концептуально адмініструють. Профіль для початку відкрийте, а потім вже вказівки давайте. Бо виглядає з моєї сторони так, що ви з Лахти
-
Саме так, мої на обміні у Португалії, але вони як завжди затягнули і більше 5 міс.їздила по їх тимчасовим, прилетіла сюди взагалі без своїх і європейських тепер. Одна надія на Дію. Добре, хоч чоловіку прийшов пластик вчасно.
-
А ви я бачу, в ситуації не розібравшись, любите похаяти тих, хто працював за кордоном до війни? Що це за бажання внести свари між українцями??? Ви хто? Нормальні українці один одного підтримують і знають, як люди з 24 тікали на своїх авто за кордон, бо в машині придурок, можуть сидіти діти з інвалідністю. А я тепер через це маю виправдовуватися??? І маю кругом виправдовуватися як це мій чоловік за кордон потрапив? Легально, бл..ть, родіть дітей, лікуйте все життя, а потім ще будьте винні за це! Вибачте, але ж достало як вже ці коменти слухати " доброзичливі".
-
А може ця інформація вже обговорювалася сильно більше одного разу з джерелами і посиланнями в цьому чаті, і комусь лінь почитати історію?
-
Саме так, Канада як постійне місце проживання це не відпустка у флориді
-
А ви собі намалювали світ в рожевих окулярах? Де все легко, добре, просто і так як хочеться що б було? Якщо людина дає якусь інформацію - ви можете як скористатись нею - так і пройти мимо. В мене також є товариш який довгий час прожив в Канаді, має канадську освіту, але також каже що все дуже важко. Хочете пораду від нього з приводу PR? Через адвоката знайдіть роботу за копійки ішачте там і отримаєте
-
Так, пробую через Дію тепер підтягнути, але чомусь не виходить...в чоловіка теж. Але пробуємо.
-
Шановні Українці 🇺🇦 які зараз проживають у Вінніпезі, потрібна ваша порада . 😉 До якої автошколи звернутися 🚗 (може є контакти та рекомендації) щоб взяти один урок керування легковим автомобілем (невеличке тренування перед здачею тесту). Дякую за відповідь , всім гарного дня. Слава Україні 🇺🇦
-
В чат вхід і вихід добровільна справа, навіть можна туда- сюда декілька разів на день 😘
-
Все так, але набрати додаткові 10 балів це не проста справа.
-
По умові скласти іспит, можна і без посвідчення, йде мова про простий обмін одного посвідчення на інше
-
Люди які виїхали після 24 лютого в європейських країнах вже знаходяться більше 6 місяців, якщо вони там мали свій транспорт, то вони змушені були замінити права, так само, як і у Канаді, дають три місяці після приїзду, а за цей час ви маєте пересдати іспити (окрім декількох країн чиї права просто обмінюють).
-
Спробуйте в інше відділення звернутися, читала, що людям поміняли європейські права, але на них було написано, що їх видали замість українських. І спробуйте в Дії підтягнути українські права, теж читала, що тільки у Манітобі можливо отримати місцеві права показавши електронні українські права у додатку Дія. Якщо не вийде, то тоді здавати теорію, а потім практику, але якщо в вас европейскі права, то практику можливо здати відразу після того, як здасте теорію не чекаючи 9 місяців після теорії.