✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Їду з України можу привести Ліки або Стіки та Сигарети
-
👋 From my shop you can buy USA bank accounts: 🇺🇸USA: ▫️Wells Fargo ▫️U.S. United STates ▫️PNC ▫️CITIGROUP ▫️Santander ▫️JPMorgan Chase ▫️New York Mellon ▫️Capital One ▫️SunTrust ▫️Fifth Third 💼 I can also provide the banks you need
-
Добрий день, зустріти допомогти поселитися?
-
Спробуйте shoppers drug mart. Бачив там мапи різних міст, але не знаю чи є там автобусні маршрути.
-
Розсмішили дякую 👍 ведмедя купали (просто уявив цю ситуацію) 😂
-
Нам ніяка «хімія» не допомогла. Лише гнучкий стік з гачками. Витягли жмути волосся, наче ми ведмедя у ванні купали. Ніяка «хімія» не справилася б.
-
Доброго вечора. Потребую волонтерську допомогу. Потрібно зустріти українця людина хвора англійської не знае. За вашу ласку буду дуже вдячний.!!!
-
Дуже дякую!
-
У великій компанії орендар не переймається сервісними питаннями, від заміни лампочок, до ремонту кондиціонеру
-
Є багато житла, яке не потребує узгодження, це як правило від приватних осіб, але тоді вчи ризики бере на себе орендар. Великий компанії беруть два три дні на перевірку данних, іноді може бути довше, бо свята, головний офіс в монреалі та інше
-
Від декількох днів до пару тижнів
-
Всім привіт! Питання до вже досвідчених жителів Вінніпегу☺️. Коли ви подавали аплікації на оренду житла, як довго ви чекали на підтвердження? Чи можливо якось іншим шляхом отримували житло?
-
Підкажіть будь ласка Вчусь в Україні в медичному 2 курс (це зразу магістратура, без бакалавру) чи можна якось підтвердити і додати хоч якісь бали за це якщо подаватимусь на пр Бо мені до закінчення ще 4,5 роки
-
Не знаю саме за цю компанію, але в середньому ціна за додаткову валізу до 23 кг - $100
-
В аеропорту на стійці коли чекінитись. Приблизно ціна і 50$ і 750$ і всі 150$😂 можна подзвонити і їх запитати😉 взагалі то там був пункт про багаж..2 рази...
-
Добрий день ! Підкажіть , будь ласка , хто летів з Торонто до Вінніпегу авіалініями WestJet. Купила білети без багажу, при купівлі не було такої функції як додати багаж. Як мені тепер його зареєструвати і скільки приблизно це може коштувати?Завчасно всім дякую за відповідь🤗
-
Доброго дня. Підкажіть де дешевше купити зимню резину? Дякую
-
МИ ПЕРЕЇХАЛИ У ТЕЛЕГРАМ t.me/HOOKAH_RENTAL_WINNIPEG 💨ОРЕНДА КАЛЬЯНІВ ВІННІПЕГ💨 🔥Оренда кальянів на добу 🤩Великий асортимент сумішей для кальяну від найвідоміших брендів, таких як Darkside, Tangiers, Element, Serbetli, Al Fakher та безтютюнові суміші. 🤯 Комплект оренди включає в себе: кальян, 2 суміші для кальяну на ваш вибір, кокосові вуглі 10шт., пластикові мундштуки 10шт., щипці для вуглів, калауд для вуглів, електрична плита для нагріву вуглів та бокс для зручного транспортування. 💥 С понеділка по четвер ціна за оренду кальяну лише 25$. МИ ПЕРЕЇХАЛИ У ТЕЛЕГРАМ t.me/HOOKAH_RENTAL_WINNIPEG
-
Доречі MPI дає фінансування на зимову резину.
-
Дайте знати в порівнянні з іншими магазинами, як ціни, бо в січні також доведеться купляти гумму
21 Jan 2023, 08:51
11877/24342
about 2 hours ago