✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Користуюсь костко. Але кредитка не від них. різниця лише в тому, що я не маю кешбеку від костко і маю платити дебітом. Але умови якщо я вірно пам'ятаю на саму картку гірші ніж в Сібс
-
Recruitment сесії Манітоба давно не проводить. Це виїзд в інші країни на ярмарок вакансій де набирали працівників на закриті воркперміти. А ознайомчий візит - це програма КУК і це у них на сайті можете почитати дуже детально опис.
-
В костко можна платить тількі кредитною мастер кард, тому і оформили її костко сівс. Ну за пів року в нас кєш беку вде 170 дол
-
В мене рбс віза і дебіт і кредит. Тому я не можу іми платити
-
Ну я мала на увазі мастер кард платіжну систему
-
Так, мастер. Але не залочено лише під кредитку
-
Мастер кард. Не віза
-
Хто вам таке сказав? Я оформив на свою дебіт карту і розраховуюсь дебіткою. Там немає обмеження що платити лише їх сібс кредиткою
-
В них був збій якось добу, то приймали готівку
-
Хоч готівкою можна платити
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +48694021440
-
Все через лікаря
-
Привіт всім! Треба терміново зробити УЗД черевної порожнини. Лікар сказала через 2 міс. Може хтось знає де це можна зробити вже?
-
Хто брав IPhone 15 в лізинг? Що по умовах вийшло?
-
Але теж залежить чи про чи макс і скільки памяті
-
Я хотів брати, в сумі на два роки роки з таксами і тарифним планом вийде від 140-180 на місяць
-
14 про вийде на 10-15 баксів дешевше, тому немає великого сенсу брати його І 15 про зручніший трохи буде і на пару грамів легший
-
До цього такий же час користувався 7м.
-
Я не питав який телефон купити. У мене просто здох 11, і я хочу його поміняти на такий же комфортний і нормальний для мене, теж на 4-5 років наперед)
-
Треба вміти шукати, тут самсунг останнім часом зачастив з акціями forums.redflagdeals.com/samsung-samsung-s23-ultra-256gb-1-032-49-through-spc-2627820/
21 Jan 2023, 08:51
11968/25058
about 7 hours ago