✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну тільки це)) Але, думаю, не настільки воно там було потрібно)
-
Креслення переглядати? )
-
Тут згоден) багато таких приколів бачу) А от як вони Тундру 2008 року примудрились зпоганити по частині консолі - взагалі мовчу. Була 2007 3місна - тупо все ідеально, настільки, що в ручку опускання підлокотника ідеально будь-яка електронка-одноразка входить. А тут кулісу переставили на «європейський» манер - взагалі став капець. Зате є відсік для лептопа - найкорисніша штука в тачці для будівельників, або мисливців-рибалок 😂
-
Дякую
-
По-перше термін, але не памʼятаю який, декілька місяців. По-друге, якщо ви підпишете новий контракт на житло, ваші права будуть вже не відповідати дійсності (адреса буде та, за якою вже не проживаєте).
-
Це якийсь певний термін?
-
Тимчасово - так, постійно - ні
-
Короче коротка тундра 07 року комфортніша ніж crew cab 08)туди б ще електрорегулювання сидінь, і взагалі було б кайф
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна з правами водійськими однієї провінції їздити по іншій?
-
Підкажіть, а коли після подачі на GST/HST можна у CRA створити свій кабінет?
-
Я подалась ще весною.тільки після подачі декларації буде доступ до кабінету в 2024 р
-
То виходить раз на рік аж😩 Мда…
-
Тобто, подача на GST/HST не допоможе в цьому?
-
Коли подасте першу налогову декларацію
-
Ех, прийдеться дзвонити у CRA і питати за Certified Canadian Tax Return. А то його треба прикласти до подачі на rent assist і варіант був викачати з власного кабінету податкового. 🥲🥲🥲
-
Привіт, можливо хтось здає квартиру з 1 листопада в саблет на 2-3 міс?
-
Так були, але це було тому що при заповненній аплікації не ставили галочку в пункті «хочу працювати в канаді»
-
я не ставив таку галочку і отримав візу візітьор до 2032 р., і як тепер після вї'зду отримати ворк перміт, тільки податися в он-лайн, чи теж шансів в мене буде не багато?
-
Треба перебувати в канаді в податися на ворк перміт, його можуть робити до пів року, і весь час ви маєте бути тут Але не сприймайте мої слова за чисту воду, бо я не мав таких проблем лише чув від знайомих
-
Є еміграційний центр на 100 Adelaide street вони можуть допомогти подати заяву на Work permit
21 Jan 2023, 08:51
12091/24375
about 2 hours ago