✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
я не ставив таку галочку і отримав візу візітьор до 2032 р., і як тепер після вї'зду отримати ворк перміт, тільки податися в он-лайн, чи теж шансів в мене буде не багато?
-
Є еміграційний центр на 100 Adelaide street вони можуть допомогти подати заяву на Work permit
-
Шукаю няню Для двох дітей 5,5 років і 1 рік Робочі дні середа/четверг /пятниця 3-5 годин в день Інколи графік може змінюватись За деталями пишіть в пп Локація Henderson hwy
-
Провожу бесплатные онлайн-уроки по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля для детей👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и творческое мышление, что положительно повлияет на деятельность. Также поделюсь бесплатным курсом по приложениям на основе искусственного интеллекта, где можно освоить востребованные IT-навыки👌🏻 Пишите, если хотите получить ссылки🙂
-
Здається в оренду( саблет) простора квартира. Договір до 30.05.2024. З'їжжаємо з причини переїзду. Квартира вільна з 01.12.2023 Адресса : 155 Mira Gate Ціна 1700$ ( включена вода) Парковка 60 $ Не входить в ціну Світло 40~50 $ Інтернет 60 $ Квартира дуже простора, світла та доглянута. Є 2 спальні , 2 санвузла, гостьова кімната кухня, гостьова кімната +кухня, den( робочий кабінет). Техніка в квартирі вся нова. У квартирі є пральна та сушильна машини,холодильник, мікрохвильовка, духовка,посудомийка, варильна панель На території комплексу є басейн та тренажерний зал, кінотеатр. По сусідству живуть дуже порядні і тихі люди. Вулиця спокійна. За деталями пишіть в приват. apartments.deveraux.ca/our-locations/sol-at-aurora
-
Скачай аплікацію Orbitz, або зайди на сайт, там буде порівняння всіх контор і цін на ті дні що тобі потрібно і можеш обирати де тобі вигідніше. Часто буває що відомі світові бренди типу ентерпрайз, авіз, гертз і інші сидять в одному офісі і тільки залежно від дня умови і ціни змінюються
-
Всім привіт, шукаю роботу, проживаю у Вінніпезі, ще у готелі, приїхала 6 жовтня з чоловіком, дітей немає, мені 21 рік, буду дуже вдячна за допомогу, цікавлять будь які вакансії, full-time чи part-time, англійська рівень A-2.
-
Друзі хто пішов в відпустку через холодну погоду, або був в минулому році …чи можна підпрацьовувати на убер наприклад ?