✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
А щоб дитину в садок ,і до школи дати не потрібно.
-
Дякую,просто кажуть що в Канаді переклад дорого.І рекомендують перекласти.В Україні мож перекласти за 250грн та завірити нотаріусом ще 300 грн.Це свідоцтва про народження.Я просто хотіла перекласти,щоб потім не бігати шукати.
-
І справка про "не судимість" дійсна один рік, треба бути великим оптимістом що б за рік від дня в'їзду вона знадобилася 😂
-
Ну для PR треба багато документів перекладати, але це все робиться онлайн, і впевнений що значно дешевше ніж десь у Європі
-
Жоден документ не треба завіряти нотаріально ще раз підкреслюю жоден. Навіщо всі документи перекладати?справка о не судимості вам потрібна буде лише при подачі на пр на федеральний єтап а у справки срок дії лише 6 місяців.дитячі щеплення перекладати для чого?. Ви займаетесь ерундою не треба нічого перекладати.
-
Доброго дня,ми з сім'єю будем летіти скоро до Вінніпегу.Нас цікавить чи всі документи треба перекладати на Англійську мову і завірювати нотаріусом.Підкажіть будь ласка.Ми плануємо перекласти все .Як довідки про несумісність,так і дитячі щеплення.
-
Доброго дня. У мене вийшла дуже неприємна ситуація в аеропорту Вінніпега. Чек ін агент посадила мене на інший рейс бо нібито з моїми квитками вийшла проблема по оплаті і замінила мені на інші. Пообіцявши , що я не буду платити за нові квитки, лише за багаж. Після цього у мене знову зняли гроші за квитки . Я телефонувала у авіакомпанію і мені сказали, що вони не розуміють чому мене не посадили на мій рейс, так як з квитками все було добре. Можливо в когось була схожа ситуація? Куди краще звертатися? У поліцію чи є якась служба підтримки у таких випадках?
-
🎆Привeтствую! 🪼Ищу людeй в кoмaндy, наше нaпрaвлeние - мeждyбupжeвый apбитpaж kpипты 💾Oбучaю бесплaтно, нo в будущeм хочy имeть небoльшой пpoцент от пpuбыли 📲Paботаем тoлько с пpoвepeнными вpeменeм и людьми биpжaми без oбмeнниkoв/дpyгих сайтов 🎇По всем вопросам жду в лс
-
Привет 👋 WTS💸 Sale of verified exchanges, accounts, wallets, bank cards👋👋👋 𝙂𝙚𝙤 :🇪🇺 🌐BINANCE 🌐MONZO 🌐WISE 🌐PAYPAL 🌐REVOLUT 🌐ZEN 🌐CRYPTO-COM 🌐PAYSERA 🌐PAYEER 🌐WEBMONEY 🌐OKX 🌐HUOBI 🌐BYBIT 🌐WHITEBIT 🌐QIWI 🌐NEXO 🌐Advcash 👿 Контакт для вопросов и отзывы найдёшь у меня в описании профиля 👿
-
Кyплю гoтовые банковские аккаyнты - Wise (only old with old with transactions) - Revolut Business - Stripe Business (only old with old with transactions) - Cash App - Kraken (already funded with card) - Tide - CashPlus - CountingUp - Monese - Monzo - Barclays - Lloyds - Metro - Starling
-
🇪🇺Im sell Europe Bank Accounts🇪🇺 wts 🇮🇹 Italy: 🏦Unicredit 🏦BBVA 🏦Intesa Sanpoalo 🇫🇷 France: 🏦Credit Mutuel Sud ouest 🏦BNP 🏦Banque Populaire 🏦DL 🇳🇿 New Zealand: 🏦 ANZ 🏦 ASB 🏦 Bank of Baroda 🏦 BNZ 🏦 Citibank 🏦 Deutsche Bank 🏦 HBS 🏦 Heartland Bank 🏦 Kiwibank 🏦 NBNZ 🏦 Rabobank 🏦 RBNZ 🏦 SBS 🏦 The cooperative bank 🏦 TSB 🏦 WESTPAC Contact and reviews in my profile description
-
Ахереть, це що в центрі ? Канада толерує терроризм ?
-
Овцейоби хочуть зробити з Канади халіфат. І шо саме смішне купа людей з лгбт прапорами. У них інтелект нульовий, вони хоч розуміють яке покарання геям по шаріату?