✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Колись були волонтери, зараз не знаю. Першого офіцера якого побачите ,кажіть щоб дали ворк перміт з помітною куает, чув що зараз дають його з можливістю роботи тільки в тій провінції куди прилетіли, тому простежте щоб не було обмеження на роботу в інших провінціях. Тобто щоб можна було працювати в любому місці Канади
-
Всім привіт! Я часто моніторю різні під@рські канали і групи. Натрапив на одного дуже цікавого персонажа. Називається Alex Parker. Воював проти України, живе в Вінніпезі. t.me/apwagner
-
Я не знаю. Я не в Канаді. Але чел відбитий. Судячи по одному з останніх постів, де він виклав відео засніженого міста, то це Вінніпег.
-
А чи це не кримінальна відповідальність в Канаді?
-
🚀Нам потрібні люди, які зацікавлені у створенні вірусних відео товарів для Органічного трафіку з ТікТок, Pinterest, Facebook, YouTube, Instagram та інших соц. мереж. Вам потрібно обрати продукт, який вам найбільше довподоби і який підійде вам для зйомок та монтажу (можна брати чужі відео та переробляти під себе). 🔎Також вам потрібно буде аналізувати конкуренцію. Які відео набрали максимальну кількість переглядів, як вони привертають увагу людей (перші 3 сек.) Ваша задача, проаналізувавши конкурента - повторити його успіх в креативності відео. 🤝 Наша задача підключити якнайбільше магазинів з трендовими товарами, які будуть вас винагорожувати за результами з максимальним %. Що ви отримаєте❓ 💰Ви отримаєте 25% від вартості продукту Тобто, якщо в місяць магазин продасть на 💵 10 000 Ваш заробіток 💵2 500 Якщо зробить 💵20 000 Аналогічно 💵5 000 (все відстажується автоматично) Кому цікаво долучайтесь та пишіть на tiktok_ecom
-
1833 Pembina Hwy, Winnipeg, MB R3T 3X8, Канада