✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ні Бо нам сказали що так не можна Але нам прийшло на електронну адресу рахунок для проплати 29.40 євро за паспорт,і концепт форма для заповнення даних
-
А ви оплачували зворотню доставку? Залишали контакти свої у листі?
-
Прийшло смс на пошту від VFS Global ,що паспорт передали кур’єру і він подзвонив на наступний день зранку і віддав документи
-
Ага Ні я за кур'єра питала То ви відправляли їм на емейл підтвердження проплати і адресу?після того якісь сповіщення від них були чи просто прийшов кур'єр?
-
Так, додому
-
Вибачте, напевно ви мене не правильно зрозуміли, кур’єр привіз документи за 2 дні мені, а візовий робив довго роботу свою
-
Погані справи Якби знала то б поїхала А кур'єр доставив додому?
-
Так
-
Це ви чекали так довго вже на готовий паспорт з вклеїною візою?
-
Другові зробили вже за 2 тижні, мені за 9 тижнів 🤷♀️
-
Лише той, що на сайті і теж писала листи щодня
-
Дозвонитися їм не можливо Хочуть тільки електронно щоб їм писали Може маєте номер до них якись інший
-
Далі вам потрібно чекати смс від VFS Global, я чекала його 5 тижнів і напевно чекала б більше якби щодня не дзвонила у візовий
-
Доброго дня) Проплатила кур'єра в Берліні, вислала їм підтвердження,хто знає,має прийти якесь повідомлення від них,чи чекати просто на паспорт
-
Доброго дня. Планую в лютому летіти до Вінніпегу. Я з сином 7 років. Можливо є ще матусі, які їдуть з дітьми і шукають компанію для подальшого спільного знаходження житла☺️
-
О круто, дякую
-
Дякую, вже знайшла. Не знала про таку можливість :)
-
круто) Правда з першого разу не пощастило, тільки записали на відкриття рахунку