✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Запрошуємо Вас на роботу в самому центрі Києва ! Наша команда обрала абсолютно новий підхід до роботи, завдяки якому ми гарантуємо щотижневий дохід на високому рівні . Дружній, приємний колектив, який допоможе та підтримуватиме Вас з першого дня РОБОТА НЕ ВІДДАЛЕНО! Умови роботи : Заробітна плата СТАВКА + % ⁃ 5/2 з 08:00 до 18:00; ⁃ Обід та кава-брейки. ⁃ Корпоративи, які згуртовують та об'еднують колектив - Бонуси за продуктивну та якісну роботу; - Оплачуване навчання, Також ми надаємо безкоштовне житло для іногородніх ! Не проґав свій шанс стати успішним ! По всім питанням звертатись в тг: @lady_milli_on
-
Запрошуємо Вас на роботу в самому центрі Києва ! Наша команда обрала абсолютно новий підхід до роботи, завдяки якому ми гарантуємо щотижневий дохід на високому рівні . Дружній, приємний колектив, який допоможе та підтримуватиме Вас з першого дня РОБОТА НЕ ВІДДАЛЕНО! Умови роботи : Заробітна плата СТАВКА + % ⁃ 5/2 з 08:00 до 18:00; ⁃ Обід та кава-брейки. ⁃ Корпоративи, які згуртовують та об'еднують колектив - Бонуси за продуктивну та якісну роботу; - Оплачуване навчання, Також ми надаємо безкоштовне житло для іногородніх ! Не проґав свій шанс стати успішним ! По всім питанням звертатись в тг: @lady_milli_on
-
Привіт всім,що буде якщо з'їхати з квартири не по контракту?
-
І все? Просто немає часу здати в саблет,а терміново потрібно поїхати
-
Депозит не повернуть
-
Дякую
-
Можуть внести в "рєєстр поганих орендарів" і теоретично в майбутньому будуть просити більше депозиту при оренді
-
CANADA 📺 WEBINAR вже сьогодні Документи для подачі на PR (Permanent Resident) CUAEAT 🇺🇦🇨🇦 Доповідач - Tamara Konoval R711465, сертифікований імміграційний консультант🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=cTu6dGsKEj8 1. Документи, які потрібні для подачі на PR; 2. Чи підходять документи перекладенні не в Канаді?; 3. Питання та відповіді. Деталі -t.me/CanadaUKCuaet/552
-
Привіт всім! Я маю ідею і мені цікаво, чи є серед вас зацікавлені батьки або діти? Я працюю в онлайн школі програмування і хочу разом з командою організувати заняття з програмування для дітей віком від 5 до 17років. 👉️Метою заняття є: дати вам загальне уявлення про програмування, також разом створити щось особливе та допомогти дитині зрозуміти, чи це буде їй цікаво в подальшому, для навчання. Найприємнішим є те, що це пробне заняття абсолютно безкоштовне і буде проходити онлайн! Тому не важливо де ви знаходитеся. Якщо Вас зацікавила моя пропозиція пишіть в приватні повідомлення.
-
Deer Meadow farm
-
Вище були повідомлення про кредитки від амазону,волмартів і ТД. А як гасити боргина такій картці ? І чи є якісь місячні платежі ?
-
*за платежами мається на увазі за користування карткою.
-
Need drops to pass Bunq verification at Documents from any country🇺🇳🇺🇳🇺🇳 I pay good money for your verification Documents from any country! 18+ only ⭐️ Need ID card / passport ⭐️ I will pay 100$ for successfull registration ▪️ Also looking for drops and drops leads Waiting in Direct Messages