✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Підскажіть як працюють кредити. Хочу купити ноут, як це все влаштувати ? І який середній відсоток ?
-
Привіт всім! Я маю ідею і мені цікаво, чи є серед вас зацікавлені батьки або діти? Я працюю в онлайн школі програмування і хочу разом з командою організувати заняття з програмування для дітей віком від 5 до 17років. 👉️Метою заняття є: дати вам загальне уявлення про програмування, також разом створити щось особливе та допомогти дитині зрозуміти, чи це буде їй цікаво в подальшому, для навчання. Найприємнішим є те, що це пробне заняття абсолютно безкоштовне і буде проходити онлайн! Тому не важливо де ви знаходитеся. Якщо Вас зацікавила моя пропозиція пишіть в приватні повідомлення.
-
🔍 Найди интимные фото любой девушки, по ccылке на её cоц cеть. ✅ Для этого: Пиши в поиcке телеграма: VXD300
-
Люди,подскажите, нормально ли что ближайший аппоинтмент в CIBC через 20 дней? 21 ноября.Или я что-то не правильно делаю?
-
Подскажите, ближайший аппоинтмент в банк CIBC аж 21 ноября. Это норма,или я что-то неправильно делаю?
-
Вчера был на 17-е ) Про мониторьте все отделения и найдите ближайшую дату
-
Вітання всім. Хто може підказати контакти працівника міграційного центру. Для поновлення Work Permit. Дякую
-
Добрий вечір) підкажіть будь ласка, можливо хто знає де можна зробити фото на грін карту в Вінніпезі. Зробили в одній студії, казали що для грін карти, ніби зрозуміли( бо кивали 🤣) а воно не підходить 🤨
-
Так
-
Грін карта? США?
-
Дякую
-
Спробуйте UPS store
-
Тільки беріть свою флешку
-
Brick,я там робив на візу