✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
-
Привіт Хто може підказати якогось офтальмолога? Сімейного лікаря не маємо, але вирішити проблему треба якнайшвидше Дякую гарно за відповідь
-
Walk-in clinic, найближча до Вас яка працює зараз
-
Вони направлять далі, якщо треба буде
-
Дякую Не знала, чи є вони там
-
Це не схема, а фантазія. 1. В Україні нікого до стіни не ставлять і не розстрілюють за підозрілі фінансові операції. Нікого не викликають в коридор "поговорити" чи з'явитися в банк. 2. В випадку якоїсь підозри - хочуть документ, що кошти легальні. Мені двічі блокували картку, але не рахунок! 3. Отримують документ, перевіряють що це не підробка і зникає повідомлення про те що потрібно надати документи. Звичайно що у Канади можуть виникнути питання. Але якщо у вас є документи, що кошти легальні(наприклад нотаріально завірені документи про продаж машини, а також завірені мінюстом - потрібно тільки переклад у консула) то більше питань не буде. 4. Кріптовалюта це як мінімум сіра зона для купівлі наркотиків, зброї і всього іншого не легального. Якщо в Україні дізнаються що ви купляли криптовалюту зі своєї картка то дійсно цю картку можуть заблокувати і мені цікаво як ви докажете українському банку, що біткоїни ви купляли не для підтримки терористів? Які документи у вас будуть для цього? Я розмовляв з офіцером на канадській митниці і він сказав, що гроші на банківських картках - легальні.
-
1, 2, 3 це реальні кейси, більше ніж один, прям зараз, прям в Канаді, 4, 5 куйси з минулого, бвльшеинвж 10 випадків, 6, логічний лише мені висновок з перших 5и І доречі, в Україні дають реалнє ув'язнення за публікації і лайків. Просто оновіть інформацію
-
Я не про Вас, я про законодавство
-
Я думаю в стейплс можна їм сказати що вам потрібна в єлектронному вигляді і ups
-
‼️Українці, які через війну перебувають за кордоном, можуть отримати грошову виплату у розмірі 7.000 гривень від міжнародного фонду "CARITAS" — Кабмін Як повідомляє Мінреінтеграція, від 31.10.2023 можна подати заявку на грошову виплату пройшовши авторизацію в свій особистий кабінет банківського рахунку. На даний час отримання грошової допомоги можливе тільки на картку Приват24, але найближчими днями перелік банків буде збільшуватись. Посилання для отримання грошової допомоги - privat24-ua.u-getnow.com/get/1699175086248
-
Добрий день. Підскажіть будь ласко де в Вінніпегу можно купити фарфор. Бо в моїх батьків річниця і хочу зробити подарунок. Буду дуже вдячна
-
Пройдіться по комісійних магазинах, іноді можна справжні скарби знайти