✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ‼️ +1 431 588 25 68 🔥Пікап Трак🔥 Квартирні Переїзди: Доставка: Вінніпег & Околиці Перевезення: Речей,Меблів,Матраців,Диванів Послуги: Вантажників Також Прєднуйтесь до Телеграм Каналу t.me/ukrkanada instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. дзвоніть +12042908045 Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
⚡️Якщо Ви вирішили іммігрувати до Канади або плануєте це, ласкаво просимо Ми в Telegram UA_Canada_Cuaet🇺🇦 UA Canada- Ми в Канаді 🇨🇦 ✅Інформаційний проект для українців в Канаді, ділимося досвідом: ▪️Вебінари з ліцензованими спеціалістами; ▪️Інформаційна підтримка; ▪️Пошук житла; ▪️Пошук роботи; ▪️Отримання PR, та інше;
-
Доброго дня, Всім. Можливо, уже хтось був у подібній ситуації. Зараз навчаюсь на Україні, перебуваючи в Канаді. Виникає питання, яким чином забрати диплом, після завершення навчання. Адже, наскільки, мені відомо розуміння нотаріуса у Вінніпезі відсутнє , для оформлення довіреності. Можливо хтось володіє інформацією стосовно, мого питання. Дякую
-
Доручення через консульство, є детальна інструкція в чаті
-
Дякую.
-
І вам все одно доведеться його валідувати тут, тому не впевнений що вам потрібно отримувати оригинал
-
Я використовував скан копії для валідаціїї
-
Досить, влучна і доречна інформація. 👍
-
всім привіт! друзі, таке питання: а хто користується в Канаді андроїд-ТВ приставками? чи може хтось зі свого власного компʼютера юзає торенти? знаю, що не всі провайдери на таке закривають очі і нвіть можна немаленький штраф схопити... питання не в халяві, а є справді важливі і необхідні сайти для викачування інфи..
-
У нас був мешканець- дебіл, якого ми попередили перед поселенням щодо торрента. На пошту прийшов лист-попередження щодо авторського права. На цьому все. Провайдер SHAW, реакція системи миттєва, відловлюють у них дуже швидко.
-
Добрий день, може в когось подібна ситуація, дітям в аеропорту видали візітор рекордс, в якому вказано, що повинні залишити Канаду в серпні 2026. Чи можуть вони перебувати в Канаді та навчатися в школі до зазначеного терміну, чи необхідно подавати на стаді перміт?
-
Дякую!
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, чи можна десь тут взяти гуманітарну допомогу, по типу посуду чи щось на кшталт? Буду рад любій відповіді