✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Остання формула це для все ж такі реактивної складової
-
М Вінніпег Віддам котика, дівчинка, 2 рочки, кастрована, з прививками, чіпом та ліцензією. Вікликається на Світпай (світі). Віддаємо так, як у нас є собака і він дуже ревнує. Вона ходить в лоток, дуже любляча, гарно себе веде, добре комунікує з собаками та рибками) з нею відаємо лоток, переноску та котячий будинок (1,5 метра заввишки). Ціна чисто символічна 100$
-
Самий головний висновок, якій ми маємо винести з бесіди зверху, що в Манітобі стати сертифікованим електриком можна не знаючи фізики, основ електротехніки Тобто всі хто сумнівався чи варто, бачим Варто! Пробуйте!
-
І просто цікавий факт для всіх, зараз в Манітобі будується одна з найпотужніших високовольтних ліній на постійному струмі. З нами конкурує.дище ВЕСЬ. Китай за потужністю ліній постійного струму ( на звичайних опорах буде лише два провода, всі інших кратні трьом і + один зверху громовідвід)
-
Нікола нажаль програє...
-
Так якщо торгівля наркотиками не доведена судом то можна торгувати. Я в законах юридичних слабий, тут можете мені гнобити, якщо що
-
Ну фен, так, це таке. Я не думаю шо вони причепляться
-
Вживаний, це дуже сумнівне оцінювання, я везла кітчен єід, вуаля платить будь ласка
-
Коли прибували в Україну з США, перевіряли валізи, і також на думку офіцера, нас спонукали заплатити такс
-
От так, мито є, якшо таких товарів в валізі більше ніж норма (на думку офіцера) то доведеться заплатити. Ми платили мито за алкоголь дві не повні пляшки, тому шо були менш ніж 2х доби в штатах. Тому шо після 2х діб можна завозити на 250 дол. Більше 4х 800 $. Далі -максимальну сумму я не пам’ятаю. Така сама ситуація стосується і авіаперевезень
-
Шо там по роботі?де треба працівнкики щоб зп 27-30на годину і нічого не робити бажано
-
🔍 НАЙДИ ИНТИМ ФОТО ЛЮБОЙ СВОЕЙ ПОДРУГИ 🔞 @Girls_Check_SBot 🔞 @Girls_Check_SBot 🔞 @Girls_Check_SBot