✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Коли прибували в Україну з США, перевіряли валізи, і також на думку офіцера, нас спонукали заплатити такс
-
От так, мито є, якшо таких товарів в валізі більше ніж норма (на думку офіцера) то доведеться заплатити. Ми платили мито за алкоголь дві не повні пляшки, тому шо були менш ніж 2х доби в штатах. Тому шо після 2х діб можна завозити на 250 дол. Більше 4х 800 $. Далі -максимальну сумму я не пам’ятаю. Така сама ситуація стосується і авіаперевезень
-
Шо там по роботі?де треба працівнкики щоб зп 27-30на годину і нічого не робити бажано
-
🔍 НАЙДИ ИНТИМ ФОТО ЛЮБОЙ СВОЕЙ ПОДРУГИ 🔞 @Girls_Check_SBot 🔞 @Girls_Check_SBot 🔞 @Girls_Check_SBot
-
Всім привіт, летимо до Канади з пересадкою через Франкфурт, сьогодні замітили що в жінки польська карта побиту закінчується 22.11.2023 а виліт у нас з з франкфурту 23.11.2023 як думаєте можуть виникнути проблеми у франкфурті через те що будемо покидати європу з простроченою картою на 1 день?
-
🔍 ИНТИМНЫЕ ФОТО ТВОЕЙ ПОДРУГИ, УЖЕ СЛИЛИ В ЭТОГО БОТА ➡️ @Int_Neuro_SBot
-
Вітаю друзі Ми організовуємо Авто пробіг на підтримку України 2 або 3 грудня Зараз проходить голосування в нашому телеграм чаті Ми робили це вже і це було насправді цікаво + нові знайомства, і ще насамперед обьєднання нас тут інформації і допомога один одному в майбутньому Хто може брати участь насамперед ті що мають автомобілі, якщо у вас його немає але ви хочете взяти участь то ми залюбки вас розмістимо в своїх автівках Першого разу ми проводили авто пробіг без поліції, а цього разу ми будемо робити з поліцією для перекриття доріг Тому кількість місць обмежена ( тому що мені потрібно подати список кількість автівок) Хто хоче прийняти участь пишемо мені в особисті повідомлення, НЕ СТАВИМО тут + В п'ятницю ввечері я зупиню набір всіх охочих Ще одне прохання, якщо ви не будите брати участь або не знаєте не пишіть будь ласка мені Бо я всерівно всіх не активних потім видалю з чату Я бажаю кожному з вас тільки добра та добробуту Слава Україні
-
На стійці в аеропорту Вінніпега є папірець з готелями і телефонами. Поруч є міський (стаціонарний) телефон. Читаєте, дзвоните, домовляєтесь, їдете. Рекомендую FairFild, бо там ще й кормлять тричі в день.
-
Кімнати на kijiji або фейсбук
-
4rent.ca/apartments-for-rent/mb/winnipeg/3755
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 19-20 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻