✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Шукаю заробітню плату давачив, роботодавців прошу не турбувати
-
Всім привіт. Можливо, вже дане питання піднімалось. Скажіть будь-ласка чи хтось робив довідку про не судимість з Ізраїлю?
-
Вони з гугл перекладачем намагались як могли
-
Доброго дня. Цікавить пара питань про Вінніпег та Манітобу, цікаво було б дізнатись у місцевих 1) правда що PR можна отримати за пів року маючи місцеву роботу? Чи всі профессіі підійдуть, я працюю программістом 2) в Альберті можна поміняти українскі права на місцеві без сдачі екзаменів. В Манітобі треба здавати на права? Чи складно це? 3) ми збираємося народити дітей, дружина вагітна. Чи покриває страховка для українців пологи, обстеження, післяпологовий період? 4) чи є работа в айті - програмістом (фронт енд) чи системним адміністратором (5 ровів проробив в цій сфері перед программуванням) 5) наскільки холодно? Ми думали в Едмонтон спочатку, але плани змінилися. По везерспарк прказує що Вінніпег тепліший на 3-5 градусів. 6) за скільки реально зняти середній дім 3 бедрумс 7) як зі злочинністю? чи багато безхатьків та наркоманів? в Едмонтоні з цим печалька Дякую за відповіді і всім гарного дня
-
✅ VERIFIED | CRYPTO | INVEST | BANK Online 🪬 Present to you a self-registered accounts: 🔗 Robinhood + Crypto Transfer 🔗 Paypal biz + [virtual terminal] 🔗 Quikbook [bussines] 🔗 Chase Privat Client 🔗 Us Bank business 🔗 Sofi BA [AN / RN] 🔗 Cash app + BTC 🔗 Blockchain Gold 🔗 Сhase personal 🔗 BOA Business 🔗 Meet depper 🔗 Binance [us] 🔗 CoinBase 🪬 Can make a verification to your individual request WA: +48694021094
-
1. Неправда 2. Також можна, нескладно 3. Точно не скажу, але народжувати безкоштовно 4.роботи в айті немає 5. Холодно. Як і в Едмонтоні. 3 градуси погоди не роблять, там може бути -24, тут мінус 21. Або навпаки 6. Можна знайти приблизно за 2000-2500 7. В центрі погано, в нормальних районах нормально.
-
От в мене така сама думка
-
Я в цілому
-
Мені здається, чи так є? Стало меньше фауни?
-
Нічого, трохи пізніше зробимо вечірку у Ванкувері на яхтах
-
Зразу видно робітничу спільноту, 7 ранку всі автоматично не сплять