✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня)хто подавав на вклейку в Берліні? Прийшло повідомлення що паспорти готові,як краще поїхати туди самому чи заказувати кур'єра І то і інше незнаю як зробити Поділіться інформацію хто знає
-
Можна більше подбробиць як це пройшло
-
Наразі дуже допомагають волонтери, друг приїхав два тижні тому , в готелі безкоштовне житло надали, документи усі допомогли оформити там у готелі
-
Вакансія: Автомаляр та Технік з ремонту кузовів автомобілів Шукаємо на станцію техобслуговування автомаляра та техніка з ремонту кузовів автомобілів з досвідом роботи від 4-х років. Обов'язки: - Кузовний ремонт автомобілів, заміна панелей, шліфування, зварювання, фарбування, зняття та встановлення деталей тощо. Вимоги: Досвід роботи на аналогічній посаді від 4-х років; Фізична здатність піднімати понад 50 фунтів (еквівалент - 22,68 кг); Наявність власного авто; Самостійність та відповідальність; Орієнтованість на результат; Базовий рівень англійської мови допускається; Захисне взуття зі сталевим носком. Графік роботи: 8:30 - 17:00 Пн.-Пт. (40-годинний робочий тиждень) Заробітна плата: 20 - 35 CAD (в залежності від досвіду та вмінь) Місце роботи: 100 км від м. Вінніпег, Манітоба. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Наталією: Тел.: (204) 291-9274 Ел. Пошта: [email protected] #jobs #autopainter #technician #робота #вакансія #автомаляр #автотехнік
-
Доброго дня планую приіхати в січні 23 року з дружиною хто може допомогти зняти житло і оформлення документів
-
якщо ви МІСЬКИЙ УКРАЇНЕЦЬ і маєте проблеми з біометричним процесом, надішліть мені лист. Опишіть свої деталі, наприклад ; скільки ви чекали, помічені корупційні операції, труднощі з реєстрацією на глобальному веб-сайті VFS або в офісі у Львові, шахрайські записи на прийом. Я не буду використовувати імена та не хочу ділитися будь-якими викривальними подробицями. Я зустрічаюся з представниками канадської імміграції на груповій зустрічі, де я збираюся виступати за те, щоб вітчизняні українці заповнювали біометричні дані в Канаді, щоб національні українці проходили обробку в першу чергу, і щоб підтримувати, якщо це необхідно. [email protected]
-
Наче ще не замерзли, а так будуть на річці
-
Яка ціна і район?
-
Здається 1 поверх в двохповерховому будинку, кого цікавить пишіть.
-
)) ще й курси англійської
-
Підскажіть будьласка як сплатити Манітоба гідро через CIBC банк
-
Дякую