✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну кожен звик до різних активностей. Наприклад особисто мені не подобається рівень закладів. Набагато нижчий аніж в Україні, сервіс хворіє, парки є, згоден. Кальянів нормальних немає якщо заклад, чай та каву гарну знайти - той ще челендж. Все працює лише до другої години. Немає адекватних автоклубів (де зустрітись, поганяти, поспілкуватись (mbim, наші знаю, бував)), просто готових місць де можна поганяти без обмежень також немає - маємо те, що головне моє хобі в Манітобі просто не існує. Картінгу адекватного немає. Спідворлд більш менш окей, але вони трасу міняють раз на рік - це смішно. Мені особисто цього не вистачає дуже. А в іншому так, цілком жити можна
-
Шлях отримання PR це: 1) Відпрацювати 6 міс на Full-time, 4 і вище балів результату тесту з англійської. 2) Подавати заявку через «Балову систему» декілька разів на рік? Чи це щось одне і те саме, але різними словами. Багато чую, що по балам важко пройти, як тоді тут залишитись))
-
Англійська на номінацію потрібна не всім категоріям робітників, перевіряйте свою спеціальність
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA вже скоро у твоєму місті! Даруємо - 23% знижки на квиток 🩷 Promo code: kalushfamily bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023
-
Десь наче було обговорення подібної проблеми з маркетплейсом. Раптово перестав працювати, хоча до цього багато часу не було проблем з пошуком товарів в Канаді та Вінніпезі. Пише щось проблема з місцезнаходженням. Але нічого не змінювалося і там показано Вінніпег.
-
Всім привіт. Складаємо подарунки на замовлення. Якщо ще досі не вирішили що подарувати близькій людині, другу або шефу, пропонуємо безпрограшний варіант. Наповнення "вепра" як і зміст корзинки може бути різним. Все до узгодження 😉 Кому цікаво, будь ласка, звертайтесь в приватні повідомлення☃️