✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Тоді Канада не ваша країна, тут все так, гірше ніж в Україні
-
-1 поверх
-
Спробуйте в manitoba clinic на бейсменді
-
Я була все максимально швидко і якісно … навіть мали заготований переклад на українську…. Може вам так попало … то не значить що кругом однаково
-
Ну тварини це так... Але з цим нічого не поробиш, бачив мертвого збитого лося на перехресті Лаж і Маріон.
-
Запрошую на роботу аніматором талановитих, активних, енергійних та веселих дівчат та хлопців. Вимоги до кандидатів: - Вміння створювати веселу, позитивну атмосферу; - Вміння ладнати та знаходити спільну мову з дітьми; - Відповідальність, пунктуальність, доброзичливість, добре поставлене мовлення, енергійність та творче мислення. - Вміння імпровізувати та підлаштовуватися під дитячий колектив. Обов'язки: - Працювати у костюмі казкового героя. - Проводити анімаційну програму на дитячих святах. - Працювати зі сценарієм та реквізитом. - Знання іноземних мов вітається. За деталями - пишіть у приватні повідомлення.
-
Всім привіт. Маю питання до дівчат. Я шукаю майстра манікюру, тому якщо Ви знаєте когось чи самі робите манікюр то напишіть мені будь ласка. Буду дуже вдячна) Гарного всім вечора.
-
Я в неї вже півтори року, майстер вищого рівня.
-
Доброго ранку. Будь ласка напишіть мені хто може дійсно допомогти мені. Втратила в неприємну ситуацію,сама з дитиною. Дуже потрібна допомога,поясню в особистому навіщо, тут нехочу забагато писати. Звернутися по великому рахунку немає до кого. Напишу відразу фінансово. Позичити чи так допомогти а ми помолимось якщо довіряєте звісно, для нас велику на наш час суму (290грн). Не засуджуйте тільки. ДЯКУЮ Всім мирного неба та вільної України Сподіваюсь на розуміння
-
Маю досвід підготовки до екзаменів міжнародного рівня,вступу до ВНЗ,англійська з 0 до рівня носія Заняття проходять на платформі ZOOM або TELEGRAM 📚 Підручники та матеріали підбираю саме під Ваш рівень та виходячи з побажань,що саме від мови Вам треба 💭 Багато інтерактиву,діджитал інформації та презентацій від мене🇺🇸 Є наявність пробного заняття Можливість оплати як у євро,так і у гривні. Як зручно учневі🥰 Заняття триває 60 хвилин,тобто годину