✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго ранку. Будь ласка напишіть мені хто може дійсно допомогти мені. Втратила в неприємну ситуацію,сама з дитиною. Дуже потрібна допомога,поясню в особистому навіщо, тут нехочу забагато писати. Звернутися по великому рахунку немає до кого. Напишу відразу фінансово. Позичити чи так допомогти а ми помолимось якщо довіряєте звісно, для нас велику на наш час суму (290грн). Не засуджуйте тільки. ДЯКУЮ Всім мирного неба та вільної України Сподіваюсь на розуміння
-
Маю досвід підготовки до екзаменів міжнародного рівня,вступу до ВНЗ,англійська з 0 до рівня носія Заняття проходять на платформі ZOOM або TELEGRAM 📚 Підручники та матеріали підбираю саме під Ваш рівень та виходячи з побажань,що саме від мови Вам треба 💭 Багато інтерактиву,діджитал інформації та презентацій від мене🇺🇸 Є наявність пробного заняття Можливість оплати як у євро,так і у гривні. Як зручно учневі🥰 Заняття триває 60 хвилин,тобто годину
-
Чи є сенс у податковій декларації не вказувати common law партнера? Я так зрозумів, що якщо ти Single то дохід на сім'ю в якій ти виходить один буде то менше, ніж ви удвох, відповідно повернення податку буде більше. Але в такому випадку я наприклад не зможу користуватися бенефітами дівчини і в майбутньому історія на пр повинна бути як дві окремі, а не як подаються чоловік + дружина? Можете виправити будь ласка? Чи варте воно того чи ні?
-
Дім на 4 кімнати вся комуналка виходить 350-400$ у самі холодні місяці🤷♂
-
ПРОДАМ Крипту,USDT
-
Всем привет !) Ищем перспективных менеджеров в сферу скама 💲 С обучением поможем ✊ Работа на удалёнке. Ставки нет ❌ Заводишь котлету делимся большим куском 🔥 По деньгам новички делают 1200-2400$ в месяц Опытные менеджера делают по 4000-6000$ себе в карман 😉 Хочешь залететь в сферу Даркнета и обуздать мамонта ?) Пиши в ЛС @Sergey_Ivestin‼️
-
🗽Ищy людeй в кoмaнду интepeсующиxcя кpuптoй Мы специaлизиpyeмся нa apбитpaжe мeждy вeдyщих kpuптoвалютныx биpж Обучение пpоходит бeсплaтно, заинтepeсован в пpoцентe от пpибыли Рaбoтаем тoлько c топ-биpжами бeз стopoнних обмeнок и сaйтов ⚙️Жду в лс заинтеpесованных
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Видалити 'Софія", чи хай далі розважає?