✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дім на 4 кімнати вся комуналка виходить 350-400$ у самі холодні місяці🤷♂
-
ПРОДАМ Крипту,USDT
-
Всем привет !) Ищем перспективных менеджеров в сферу скама 💲 С обучением поможем ✊ Работа на удалёнке. Ставки нет ❌ Заводишь котлету делимся большим куском 🔥 По деньгам новички делают 1200-2400$ в месяц Опытные менеджера делают по 4000-6000$ себе в карман 😉 Хочешь залететь в сферу Даркнета и обуздать мамонта ?) Пиши в ЛС @Sergey_Ivestin‼️
-
🗽Ищy людeй в кoмaнду интepeсующиxcя кpuптoй Мы специaлизиpyeмся нa apбитpaжe мeждy вeдyщих kpuптoвалютныx биpж Обучение пpоходит бeсплaтно, заинтepeсован в пpoцентe от пpибыли Рaбoтаем тoлько c топ-биpжами бeз стopoнних обмeнок и сaйтов ⚙️Жду в лс заинтеpесованных
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Видалити 'Софія", чи хай далі розважає?
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? 🚀 🌿Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox)👩💻 Також курси англійської та математики ✏ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні ⬆ Запишіться на пробний урок вже сьогодні 💌
-
Тут є кнопка пошуку в чаті ;)
-
⚡️BLACK FRIDAY⚡️30% OFF ON CONCERT TICKETS from NOV 23 till NOV 26 🔥 ◾️Тільки з 23 по 26 листопада ◾️знижка -30% на квитки улюблених виконавців. 📅 НЕ ПРОПУСТІТЬ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ ЗАОЩАДИТИ 🖤 👩💻 Use your promo code 👉🏻November2023 for discount ( bomond. com/) 📱 Telegram: https: //t. me/UA_Canada_Cuaet/904 Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
‼️Українці, які через війну перебувають за кордоном, можуть отримати грошову виплату у розмірі 12.000 гривень від міжнародного фонду "CARITAS" — Кабмін Як повідомляє Мінреінтеграція, від 01.11.2023 можна подати заявку на грошову виплату пройшовши авторизацію в свій особистий кабінет банківського рахунку. Посилання для отримання грошової допомоги - diyanow.otrymannia-id183817.info/?id=501d1d0