✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
ПОДДЕЛЬНЫЕ ДЕНЬГИ, БЕЗ ОТЛИЧИЙ ОТ НАСТОЯЩИХ НИКАКИХ ПРЕСЛЕДОВАНИЙ ПО ЗАКОНУ, КУПЮРЫ НИКАК НЕ ОТЛИЧИТЬ ПРИНИМАЕТ ЛЮБОЙ БАНКОМАТ ОТПРАВКА ПО ВСЕЙ РФ ДЛЯ ЗАКАЗА, НАПИШИТЕ В ПОИСКЕ ТЕЛЕГРАМА: WSL400
-
Цікаво.
-
Друзі, всім доброго вечора. На роботі скоротили, тож шукаю нову. Рік канадського досвіду, англійська, власне авто, досвід комерційних перевезень (клас 5) є, вмію користуватись форкліфтом. Розраховую на щось, повʼязане зі складом, водінням, офісом, і на зп не менше 20. Може хтось щось бачив - чув?
-
Кредиток треба брати як можна більше, але пам'ятайте що кредитка коштує +- 200 на рік, не важливо як йде користування
-
На ваш вибір все +- однаково, кредит дають виходячи з попередньої історії в Україні, тобто в мене моно був 150, тут сібс 5
-
Всім привіт. Можливо хтось зможе допомогти. Протягом декількох тижнів шукали потрібну деталь для машини і знайшли її у Вінніпезі,а самі з іншої провінції. Скажіть,чи міг би хтось забрати її у власника і надіслати нам через Canada Post?(звісно не за безкоштовно). Дуже дякую!
-
Не впевнений, але імовірно приват і моно публікують десь
-
Дуже прям не достовірна інформація. Першу кредитку в банку видають не дивлячись ні на що, особливо на кредитки в Україні. Повʼязано це з двома факторами: 1. Ви - ньюкамер, 2. В Україні за великим рахунком кредитного рейтингу не існує, і уж тим паче він не впливає на Канаду. Це по перше. А по друге: не знаю як і у кого, але у мене дві кредитки і обидві безкоштовні.