✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Всім привіт. Можливо хтось зможе допомогти. Протягом декількох тижнів шукали потрібну деталь для машини і знайшли її у Вінніпезі,а самі з іншої провінції. Скажіть,чи міг би хтось забрати її у власника і надіслати нам через Canada Post?(звісно не за безкоштовно). Дуже дякую!
-
Не впевнений, але імовірно приват і моно публікують десь
-
Дуже прям не достовірна інформація. Першу кредитку в банку видають не дивлячись ні на що, особливо на кредитки в Україні. Повʼязано це з двома факторами: 1. Ви - ньюкамер, 2. В Україні за великим рахунком кредитного рейтингу не існує, і уж тим паче він не впливає на Канаду. Це по перше. А по друге: не знаю як і у кого, але у мене дві кредитки і обидві безкоштовні.
-
Дуже дивно, нам погодили майже одразу по прильоту- без роботи і грошей
-
У мене BMO і Scotiabank. Найбільш візуально приємний інтерфейс на мій погляд у Скошибанку. Привабливіші умови особисто в мене в БМО. Але яку відкривати першу - немає значення, ліміт буде +- один і той же якщо ви одразу не кладете на дебетовий рахунок велику кількість грошей. Єдине - TD видає першу кредитку, на скільки мені відомо, тільки під заставу власних грошей (заморожуєте на рахунку 5000$ - вони вам дають 5000$ ліміту)
-
Значить щось у них в політиці змінилося) Але, навіть якщо чисто теоретично, зараз всі банки будуть видавити тільки за таких умов, ваша справа звичайно, як на це реагувати, але просто як факт - ви або візьмете кредитку і все ж таки почнете будувати свій кредитний рейтинг, або «станете в позу» і будете так і стояти з нульовим рейтингом))) It’s up to you, як то кажуть)
-
І кредитки перший рік чт два безкоштовно, далі буде оплати