✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
І кредитки перший рік чт два безкоштовно, далі буде оплати
-
Не розбираюсь в фінансах взагалі, зробив припущення, тому що мені зразу дали кредит на ту саму сумму що був в моно і приваті
-
В скошибанку кредитка безкоштовна повністю. А от за дебетовий рахунок треба платити після першого року (конкретно в цьому банку). Тому після першого року я дебетовий рахунок в скоши закрила, щоб не платити, а кредитка ще відкрита про всяк випадок. А користуюсь ВМО який запропонував ще на два роки безкоштовно 🆓
-
О, вибачте, те ж саме написав
-
Коли прийде час брати мортедж, це допоможе
-
Може бути, але у мене жодного разу такого не було. Не було нічого, що я не можу дізнатись в додатку чи за дзвінком до банку. Може просто не виникало потреби, у кожного свій досвід 🤷♀️ Чи може від девайсу залежати також
-
Візуально, так. У Scotiabank приємний інтерфейс. Але ви просто, мабуть, не так глибоко користувалися тим додатком. Він зроблений непрофесійно. Коли я там шукав інформацію, то через додаток відкривається браузер на четвертину екрану, в якому нічого прочитати неможливо.
-
Наприклад? 🤔 Просто з цікавості, чого я не помічала Бо мене прям в порівнянні з ВМО все влаштовує в додатку скошибанку