✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Наприклад? 🤔 Просто з цікавості, чого я не помічала Бо мене прям в порівнянні з ВМО все влаштовує в додатку скошибанку
-
І те і те є, якщо натиснути на “more” в правому нижньому кутку екрана (на айфоні так)
-
Скоріш за все на андроїді це в лівому верхньому кутку екрана Чи взагалі змахнути екран вправо Чи, як варіант, якщо натиснути на іконку профілю
-
Я б радила все ж таки почитати програми і якщо щось, шукати в чаті для іміграції - вийде дешевше та ефективніше :) Але то, звичайно, ваша справа На жаль не підкажу
-
Ну в мене до міграції були українського зразку, якій не відповідає стандартам Канади
-
Ви їх отримували заново?😂
-
В мене лише дипломи заняли декілка тижнів
-
День? Ну я вам заздрю ви змогли всі документи зібрати за день
-
Не має, на справді. Не виправдано дорого, набагато дешевше пропустити день на роботі і податись самостійно :) Імхо
-
Консультант так само відкриє Гугл і прочитає що там написано, нажаль
-
Я розумію, коли в людей немає часу через роботу привести всі папери до ладу, і подати на PR, тоді має сенс заплатити комусь грошей, але україномовний консультант, це Гугл
-
800+ без валідації дипломів, ну... Імовірно можливо, але це як по дорозі додому, коли треба купити питної води, знайти пак на вулиці
-
А оцінити +- скільки балів може будь хто в себе в дома за 5 хв
-
Ну тут зараз трохи проблема в тому, що програми не консультант обирає, а хз хто, після подачі пакету документів відповідного формату
-
В будь якому випадку консультант просто допоможе обрати одну з двух (!) програм, і надасть список документів, а збирати їх вам самостійно в будь якому випадку
-
Дякую. Знаю що це можна зробити безкоштовно в міграційному центрі