✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ви впевнені, що диплом без валідації підходить для PR? Я не знаю, чесно, я робив валвдацію
-
Було б цікаво отримати на цю тему авторитетну відповідь, що б в подальшому було простіше людям розуміти, що треба робити
-
Дуже багатої неточної чи некоректної інфи серед людей саме через неточність перекладу в Гугл перекладачі. Якщо читати в оригіналі - багато чого стане на свої місця.
-
Також, загальна рекомендація для тих, у кого англ інтермідіейт і вища - прочитайте сайт в оригіналі і в перекладі! Зрозумієте звідки ноги ростуть у багатьох пліток та неточностей, а також дізнаєтесь, як правильно.
-
Ох, змушуєте мене писати 😅 Спробую коротко. Якщо ви не йдете по експрес ентрі, то валідація не вимагається (інформація з сайту прочитана особисто, але шукати зараз для підтвердження не буду, вибачте). Валідація потрібна для експрес ентрі і для навчання, якщо плануєте вчитися на базі старого диплому і хочете щоб його врахували.
-
Це я без піну зробив швидкий пошук, якщо хоть має натхнення, писати корисну інформацію, то ставте хеш перед повідомленням
-
#диплом переклад
-
Дякую, вичерпно
-
Можливо комусь буде корисно, найпопулярніші сервіси з пошуку роботи у Канаді за 2023 рік www.betterteam.com/ca/job-boards
-
🚀День добpый! Напpaвлениe - мeжбupжeвий apбитpаж, зapaбатывaeм нa paзнице кypcов бupж. Oбучeние бeсплaтнoe, нo в бyдyщeм бyдy пpocить мaлeнькuй пpoцент С oбмeннuкaми или стopoнними сaйтaми нe paботaeм, тoлько бupжи-гигaнты ✏️Писать @vialnd или в лс по всем вопpосам
-
Вітаю!Підкажіть будьласка,відділення банку BMO,у Вінніпезі,з Україномовним робітником банку.Дякую!
-
Підкажіть,будьласка,контакти Україномовного майстра з ремонту телефонів.
-
Ярослав ,тел +1 204 952 7917 майстер з ремонту телефонів,розмовляє українською.Майстер супер.Рекомендую
-
Останнє виключення, Ярослава залишимо, але контактні данні все ж таки в приватні повідомлення
-
Дякую