✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Волонтери знаходяться на самому виході з аеропорту, зазвичай з 9 ранку до 12и ночи
-
Мені теж потрібна допомога волонтерів з перельотом до Вінніпегу.В меня є декілька питань.
-
Всім привіт! Звертаємося до вас про допомогу. Ми сім’я з чотирьох чоловік. Я і чоловік, та двоє дітей. Старшому сину 10 років, меншій доньці 1,6 Ми з України У мене бухгалтерська освіта.До війни процювала касиром в продовольчих магазинах. А у чоловіка дві вищіх економічних освіти. До війни працював в соціальній сфері.Наш дохід - нижче середнього. Шкідливих звичок не маємо. Наш з чоловіком рівень англійської початковий. Ми сподіваємось знайти приймаючу сім’ю з допомогою волонтерів, на пару місяців в провінції Моннітоба, місті Вініппег щоб оформити всі необхідні документи та дітей у школу, садочок. А нам з чоловіком знайти роботу щоб у подальшому орендувати житло.Також мій чоловік інвалід другої групи, з усіма офіційними документами. Ми плануємо переїзд у грудні, за програмою CUAET. Розглянемо будь який варіант, але потрібна доступність до міського транспорту, тому що не маємо машини. Дякуємо Канаді за допомогу нашим людям з України, будемо вдячні за любий відгук, або допомогу!
-
50 L0
-
Робота механіком
-
Доброго дня. Враховується не по середньому балу. Напишу на власному прикладі. Ми подавалися на PR у 2020 році, необхідно було здати тест на CLB 7. CLB 7 еквівалент IELTS Reading 6 Writing 6 Listening 6 Speaking 6 Я, нажаль, Writing здала на 5.5, а Speaking на 6.5. Середній бал 6, але це не рахується CLB 7, тому що по одному модулю я не дотягнула. Вийшло CLB 6, а цього було недостатньо. Нижче посилання на офіційний сайт де ви побачите прирівнювання IELTS до CLB. Важливо зрозуміти, вам треба англійську здати на CLB 4? Тоді це еквівалент IELTS Reading 3.5 Writing 4.0 Listening 4.5 Speaking 4.0 Якщо якийсь модуль буде нижче, це провал. Якщо якісь будуть значно вище, а один низький, завжди буде прирівнювання за найнижчою оцінкою. Сподіваюся, написала зрозуміло. Нехай щастить! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
Вибачте, хтось може скинути зразок резюме на роботу?
-
Прошу :)
-
Дякую за інформацію)
-
Там де забираєте багаж, біля виходу є велика стійка з соняшниками, і писатиме «допомога українцям» чи щось типу того. Ви точно зрозумієте Скажете, що вам потрібне житло і вас поселять. Ми чекали буквально хвилин 10, нам дали солодощі і водичку, потім під’їхала машина і водій, приїхали в готель, ще й дали нам вечерю одразу там 😳Я була дуже здивована, всі дуже приємні і все зробили швидко Я не памятаю, чи ми робили перед цим якусь онлайн заявку, що ми прилітаємо, чи ні. Здається, все окей, і що з нею, без нею, вам допоможуть
-
Добридень, на днях я купую білети до Вінніпегу , скажіть будь ласка прилетів я повинен піти до червоного хреста, де на перший час вони допоможуть мені знайти тимчасове житло?
-
Без посилань будьласка, в нас немає можливості аналізувати вміст контенту