✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
50 L0
-
Робота механіком
-
Доброго дня. Враховується не по середньому балу. Напишу на власному прикладі. Ми подавалися на PR у 2020 році, необхідно було здати тест на CLB 7. CLB 7 еквівалент IELTS Reading 6 Writing 6 Listening 6 Speaking 6 Я, нажаль, Writing здала на 5.5, а Speaking на 6.5. Середній бал 6, але це не рахується CLB 7, тому що по одному модулю я не дотягнула. Вийшло CLB 6, а цього було недостатньо. Нижче посилання на офіційний сайт де ви побачите прирівнювання IELTS до CLB. Важливо зрозуміти, вам треба англійську здати на CLB 4? Тоді це еквівалент IELTS Reading 3.5 Writing 4.0 Listening 4.5 Speaking 4.0 Якщо якийсь модуль буде нижче, це провал. Якщо якісь будуть значно вище, а один низький, завжди буде прирівнювання за найнижчою оцінкою. Сподіваюся, написала зрозуміло. Нехай щастить! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
Вибачте, хтось може скинути зразок резюме на роботу?
-
Прошу :)
-
Дякую за інформацію)
-
Там де забираєте багаж, біля виходу є велика стійка з соняшниками, і писатиме «допомога українцям» чи щось типу того. Ви точно зрозумієте Скажете, що вам потрібне житло і вас поселять. Ми чекали буквально хвилин 10, нам дали солодощі і водичку, потім під’їхала машина і водій, приїхали в готель, ще й дали нам вечерю одразу там 😳Я була дуже здивована, всі дуже приємні і все зробили швидко Я не памятаю, чи ми робили перед цим якусь онлайн заявку, що ми прилітаємо, чи ні. Здається, все окей, і що з нею, без нею, вам допоможуть
-
Добридень, на днях я купую білети до Вінніпегу , скажіть будь ласка прилетів я повинен піти до червоного хреста, де на перший час вони допоможуть мені знайти тимчасове житло?
-
Без посилань будьласка, в нас немає можливості аналізувати вміст контенту
-
Зрозуміла, дякую дуже за поради🙏
-
Саме так
-
Саме так, але може буде пару хвилин очікування
-
Дякую.
-
Я не знаю, що робити. Тоді чоловік з другим сином ідуть робити документи, а я в хоспіталь з другим... Але це я так розумію чекати годинами там?