✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
І да, sin номер куаєт майже нічого не вартий, там є базові цифри, яки вказують куаєт, а на справжній, зловмисники можуть наробити справ
-
Тому імовірно, згадайте сервіс же ви платили однією і другою карткою, іноді це може бути досить легальний сервіс
-
Або комбінація
-
Простіше гадати послугу, де людина сама введе свої дані картки, а далі два варіанти, або перехопити ці данні (це віруси на телефон/комп'ютер) або підмінити справжній сервіс на вигаданий
-
Давайте почнемо з основи, картки можна зламати, тобто підібрати номер, дату завершення ім'я і ccv, але для цього потрібно дуже великий потужності дуже дорогих комп'ютерів, тобто версію про злам саме данних картки відкидаємо назавжди, бо це не має сенсу
-
З самого простого, до Гугл чи Апл аккаунт прив'язані картки, а діти завантажили якусь гру
-
Виглядає як підписка на якусь программу
-
Два дні
-
Шановна громада. Підкажіть будь ласка. Дуже потрібна поміч! Мого родича третю добу змушують чекати у лікарні на операцію!!! В нього складний перелом. Потрібна операція з використанням титанових спицями. Третю добу його змушують чекати на операцію у лікарні, роблять знеболюючі уколи та коли підходить його черга, перед ним беруть іншого пацієнта. А в вечорі його просто відправляють додому тому що у лікарні заборонено проводити операції після 9:00 вечора. Місце перелому вже дуже роздуло, та змінює колір. Піднялась температура!!! Це дуже небезпечно! У лікарні все що кажуть, це чекайте…. Куди звертатись по ДОПОМОГУ?
-
Тсс, не лякайте клієнта
-
Але терміново
-
Дайте номер картки, дату закінчення та CCV код, я маю можливість зараз вам перерахувати близько 800 тисяч долларів
-
У нас була жесть, бо поки чекали, що спаде набряк виявилося, що у нього корона. Була у важкій формі, тому довелося операцію робити аж майже через місяць. Це не ок, бо там ніхто не давав гарантії, що рука буде працювати, але один гарний лікар взявся і рука працює гарно.