✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 •Еcть cвязка внутри биржи ByBit 🏦❗️ •Без левых и cтранных обменников✔️ •Прибыль cо cвязки 1-2% 💲 •Мой интереc - процент от прибыли 🛍 •По вcем вопроcам пишите в личные cообщения!
-
І мені ссилочку я також PR хочу.
-
Я сам тих, хто їхав з PR x років тому ;) Я мав на увазі тих, хто приїхав по CUAET. Не багато з них можуть кваліфікуватися на Провінційну програму не пропрацювавши тут 6 місяців, ще меньше можуть кваліфікуватися на Федеральну Іміграційну Програму Канади, без підтримки Провінції.... Але немає нічого неможливого, й кожен прямує своїм шляхом до PR Легкої подорожі :)
-
💎 Мои интим фоточки в этом кaнaле ➡️ @AIinka_Sc
-
Всім привіт, ніхто не збирається летіти до Вінніпегу кінець лютого, початок березня? Хочемо мамі взяти білет, і шукаємо щоб з кимось вона згрупувалась, щоб одній не страшно було😊
-
Там не страшно, авіалінії навпаки роблять все щоб спростити переліт для пасажирів. Напишіть маршрут - спільними зусиллями дамо підказки. Для спілкування - найдієвіше що поки бачив - роздрукувати кілька аркушів з текстом англійською, для різних ситуацій (митного контролю, отримання вп, тощо)
-
📌Чат UkrWinnipeg створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦Українці Вінніпега в Telegram: Ukrainian Winnipeg
-
Дякую! Напевно так і зробимо їй.
-
Зробіть тексти для прикордонника з Європи, прикордонника в Канаді, офіцера в Канаді, робітників аеропортів на пересадках (з номером рейсу, маршрутом, датою та часом виліту), робітників аеропорту в Канаді для отримання декларації, волонтерів (якщо не самі будете зустрічати). Далі все буде інтуїтивно, ніхто в аеропорті людину в біді не залишить.
-
Також поясніть мамі процедури, як здається багаж, отримується посадочний, де зазвичай в аеропортах та літаках туалети, які послуги там доступні, що можна і не можна робити. А головне, не треба соромитись і підходити до співробітників аеропорту. Бити ніхто не буде. Вони там для допомоги як раз і знаходяться. І навіть двометровим мужикам з хорошою англійською іноді приходиться до них звертатись, це нормально. Тоді переліт вийде максимально легкий.
-
Варшава-Торонто прямий можете брати, дорого, але там взагалі буде мінімум проблем. Якщо треба дешевше - дивіться з пересадкою через Париж (тільки аеропорт Орлі, він компактніший), або Плей з Рейкʼявіка, там аеропорт взагалі сільський, штук 5 гейтів всього, по масштабах десь як Бергамо
-
Дякую, я дивлюсь їй з Варшави до Торонто без пересадки. А вот в Торонто щоб вона отримала всі документи і т.д. Будемо писати їй листики, щоб роздруковувала))))