✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Усім привіт🌸 Вже скоро свята, хочеться чого смачного і домашнього. Пропоную свої послуги кондитера. Роблю торти та різну випічку на замовлення. Фото прикріплю нижче щоб Ви бачили мої роботи. А також залишу Інстаграм www.instagram.com/_cooking_by_kristina_winnipeg_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт всім, шукаю в кімнату співмешканця в 1-bedroom apartment(з можливим подальшим переїздом в 2-bedroom) Адреса 372 Assiniboine Ave Будинок з ремонтом, квартира також, є спортзал, та парковка Якщо когось цікавить за іншими деталями пишіть!
-
Можна зняти бірки) а тим паче якщо ціна нижча в 4 рази то не є так погано)
-
не вигідно, при вʼїзді в Канаду потрібно буде сплатити мито
-
Staples. Дивітся на карті. Там всі поліграфічні послуги. Є куток самообслуговування: друк, копіювання...
-
Питання до адмінів.Чому видалили мою об'яву про здачу однієї кімнати в 2-х кімнатній квартирі по адр.72 Donald st.?
-
А тим хто не займається відеонаглядом,і не заробляє 100 дол.за годину,що робити?Пів року відкладати гроші на консультанта?Зрозуміло,вас це не стосується...
-
Доброго вечора! Де можна зробити переклад з чешськоі?
-
Українці які давно живуть в Канаді, під скажіть сайти, де можна почитати відгуки про різні автомобілі.
-
Дякую
-
Підкажіть, хто знає, як зробити довіреність для України? Можливо є контакти україномовного нотаріусу у Вінніпезі.
-
Перед цим треба ще в імміграційному центрі завірити
-
звісно
-
Можна Вам написати в особисті?
-
Я готую форму дорученності яка нам потрібна за допомогою нотаріуса в Україні, потім у посольстві Довіренність завіряємо.
-
Якщо особисто в консульство то не треба до міграційного центру
-
•Есть связкa внутри BYBIT❗️ •Не скaм ⚠️🌐 •Без левых oбмeников и бирж •Протестировaть можно с любой сумы✔️ •Прибыль со связки 1-2% 💲 •По всем вопросaм к нему @SpreadForever)
-
•Есть связкa внутри BYBIT❗️ •Не скaм ⚠️🌐 •Без левых oбмeников и бирж •Протестировaть можно с любой сумы✔️ •Прибыль со связки 1-2% 💲 •По всем вопросaм к нему @SpreadForever)
-
Є Парламент сигарети, Аква блю Якщо комусь цікаво - пишіть п.с.: знаю їх тут важко знайти
-
Вчора вбили нашого Українського хлопця, хто хоче допомогти його сім'ї пройдіть за посиланням gofund.me/9ca89d65
21 Jan 2023, 08:51
13781/24424
16 minutes ago