✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Середній бал
-
Доброго вечора. Скажіть хто знає, якщо здавати IELTS , то мінімальний бал має бути 4 з кожного тесту, чи якщо середній бал 4 то цього достатньо для подачі на PR? Дякую
-
Зрозуміла. Можливо, не варто тоді акцентувати на цьому увагу так сильно, раз майже всюди так 🤷🏼♀️ Дякую за відповідь 😇
-
З вулиці не чутно нічого, але сусідів буде чутно дуже
-
Незвично, звичайно 😄 Є варіант, але ближче до колії. От думаю, чи буде нормально, чи ні
-
Стеля ні чим не закладається
-
Шумоїзоляції, в тому що ви звикли, в Канаді немає
-
Добрий вечір) Зараз в пошуках квартири. Є багато варіантів, але у всіх забудовниках у відгуках бачу-погана шумоізоляція. Хто вже знімав квартиру, яка тут ситуація? Буду рада почути ваш досвід
-
Усім доброго ранку,можливо хтось добирається на роботу на машині і може підвозити за плату звісно.З району Old Kildonan до st.Boniface пишіть в приват будь ласка
-
Все реально, але треба працювати, а так, в кожного свій рівень комфорту
-
Останній раз як йому писав то він казав що за рік реально грін карту отримати
-
В мене колега з польського складу де я робив отримав менше ніж за місяць дозвіл і трансфернувся з вроцлавського амазону на денверський . Навіть пропуск не міняв Да і плюс цієї програми в тому що можна жити де хочеш і не треба бути прив'язаним до одного роботодавця
-
Нагадую, реклама в чаті після донату на ЗСУ
-
Дуже дякуємо. Людина активно шукає свій паспорт
-
Халявщики вони такі, їхали за халявою, а отримали "кукіш"🤣 та програма тільки щоб пересидіти війну з МОЖЛИВІСТЮ працювати(певно щоб взагалі не загнати в мінуси приймаючу сторону).
-
Подивитись на омерику і за 2 роки звалити назад додому. Але ще найти лоха, який за тебе поручиться, що ти не натвориш ділов і не залишишся на нелегально
-
Ну це теж тикати пальцем в небо! США дуже великі . І я так само можу сказати, що там дуже дорого жити. Ми можемо мати інформацію з різних регіонів. І дискутувати довго. Знаю людей, що працювали на двох роботах в Нью-Йорку і в них під кінець місця залишалося пару соток відкласти. Тож США , як і Канада не всім заходить. А на рахунок роботи, то так, не чув таких проблем з працевлаштуванням , як в Канаді
-
Зарплатня більша, легче влаштуватися на роботу і тд, і кста житло дешевше)
-
А чому на вашу думку Канада гірша?
-
Якби сказали що за 2 роки ти отримаєш грінкарту тоді так, воно б того вартувало адже Канада куди гірше місце ніж США)) а так то програма не допрацьована 🤷♂️
21 Jan 2023, 08:51
1379/24994
about 2 hours ago