✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Які машини не іржавіють? 😂
-
Не всі, карбоновий кьонкзет не іржавіє, але хочу подивитися на нього 8 місяців зими
-
Сайт про відгуки авто, наприклад якогось форда, зайти почитати які проблеми в ньому і так далі.
-
Це ясно, но є якісь сайти найкращі, в Україні на авто ріа наприклад, є відгуки про всі авто, плюс рейтинг.
-
Дякую.
-
Якщо стисло то тут можна: www.vehiclehistory.com/
-
Як що отримаю permanent resident, то буду брати в кредит, тому і хочу почитати про траки які найкращі, які проблеми, і ford explorer теж цікавить.
-
Авторіа в Україні найменш достовірний з приводу відгуків. Той самий драйв був куда ліпшим. Таких не знаю, якщо обрали авто - пошукайте Українські спільноти і клуби в телеграмі. Запитайте основні болячки, а щодо расту - можна попитатись у Канадійців. Ви шукаєте собі авто?
-
Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак