✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Виправив, працюю онлайн, сімʼя відволікає, тому вийшло доволі незрозуміло, перепрошую 😏
-
це був лібо індус лібо філіпінець скоріш всього це індус 100%
-
не зрозумів тексу взагалі особливо в кінці
-
не зовсім.. но це теж вірно просто тут така схема блін втратив мисль..аа була така ситуація пішов я в магазин купити лубрекант я йому натарахторив який іменно лубрекант мені потрібен і що ви думаєте? зі всього що я сказав він нічого не поняв,я йому написав і він зрозумів одне слов лубрекант такі не підібрав те що я хотів(
-
в мне хлопцю 6 років, прийшов з шишкою зі школи, визвали мене на розбірки до классу, там я був шокований він не то що розуміє англійську але ще й розмоляти може з викладачем 😁
-
адмін ти лучший
-
Тут не буде шейму, якщо хоча б 2% проголосують за перший пункт то будемо видаляти вказівки що до граматики
-
блин я не можу змінити голос(
-
та пздц вони настільки офігевші що тут пристроїлись,було дуже багато ситуацій не приємних
-
Ну то відповідь #1
-
Сенс для них в тому, що англомовних вони добре розуміють, отримують якогось супервайзера і ходять з такою величчю в обличчі як у махараджі 😁
-
головне щоб людина тебе зрозуміла,а якщо ти десь допустив помилку це не страшно
-
це не зовсім красиво
-
но я їх не розумію як і всі українці і не тільки укр. а сенс з того що вони знаю мову як ніхто їх не розуміє?🤷♂️
-
Та і зовсім бідні та дурні сюди не летять..
-
Він такий люб'язний, але хитрий, все любить випитувать, а сам нічого не розповідать. Але якось він казав, що вони багато роблять щоб іммігрувати, а нас все так швидко дають... Він платить за навчання в університеті тут так далі
-
Що за расизм? Від того й всі ваші біди, бо ви на старті вороже ставитесь до певних національностей.
-
вот жив з українцями з сімьею зїхав о то боль була😢
-
В дружини приймала пологи індуска, дуже професійний лікар! Ввічлива прям супер!
-
хз як з ними жити но бачити їх і розмовляти з ними мені не приємно
21 Jan 2023, 08:51
14133/24287
about 3 hours ago