✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я вам гарантую, після повного дня рибалки будете спати дуже добре 😂
-
друзі милі,у кого є колонка більша чим лодоня міняю на маленьку Соні топ колонка покажу де живу,потім зміню її на свою буду слухати на всю громкість рідко,дуже люблю музику но к сожеленію я глуховатий і мені потрібно чути слова треків..к сожеленію вигоди для вас нема,но я можливо можу щось вам запропунувати що вас зацікавить,якщо трохи подумати,всім дякую хто прочитав с уважением ваш співітчизник!
-
всім привіт,хто приїхав теж один в цю країну як я и кому нема з ким празднувати новий год і є молоді тіпи ровні порядочні,які курять дурь і не проти зімною потусити у мене є хата свободна комната музику на всю можна включати є колонка і порядочний музон обіцяю вам сподобається на шмаль скидаємся + сіги дві пачки, ну і ніби все,можна бухати якщо ви хочете,но я не бухаю тільки курю,ну раді вас готов,також якщо ви хочете закусь,то теж скидаємось сорян халяви нема,також можна в іншому місті на вулиці я маю багато мість класних(но холодно) чи в клубі,можна взяти девок найти🙂 ну і ніби все,врядлі кнш тут такі в таких групах водяться
-
Тут прокинувся препод 😂
-
Ну знаете я до Канади не була расистом, але тут навіть мене вони вирішують деякі, це тупо цигане
-
Якщо просто гірше самопочуття тоді волк ін клініка
-
Якщо у дитини температура 40 або вона безперестанно блює тоді в чаілд ємердженсі на шербрук 820
-
На скількі гірше ?
-
будто як стадо всі один за одним повторили ви хотяби для рознобразія інші смайли поставили наприклад риганина є такий смайл еслі уже людям не**й чем занятись чи якись інший смайл щей 8 чловік один як кажуть в полі не воїн а 8 вже стадо))) Раунд ска! по фактам)