✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Боже яке воно )
-
чим у вашій країні родитись
-
краще
-
шоб я здох
-
пздц як стидно
-
я хахол єбаний
-
А ти хто рускій что лі 😂
-
бикують перші
-
деякі навіть не признають ким вони являються
-
я до неї ніяк не касаюсь і не хочу касатись після того як я добавився в всі чати в вінніпзеі однк бидло яке перше нападає,хватить з мене хахлів ідить нахуй кто бидло-хахол!
-
А шо я пропустила?)
-
Шмат лайна пропливав 💩
-
Бо побутова техніка то справді не має жодного сенсу
-
В основному я зараз розглядаю саме теєніку apple. Сестра попросила подивитись, і от я думаю чи взагалі варто купувати цю техніку тут, платити за посилку. Можливо вже хтось таке робив, то саме це цікавить.
-
Все залежить від різниці в ціні. А ще можливо попасти при пересилці на "растаможку". Якщо тут придбати дуже вигідно і передати людиною - найкращий варіант.
-
Скрини не горять))
-
Так, може бути і взагалі не вигідно з Канади везти, якщо наприклад брати в Україні у "сіровозів" з Європи 😂
-
Ааааа я зрозуміла, ну як написав Ярослав то так, але не скажу шо це дуже вигідно. Є задроти яким важливо шоб це було куплено в амереці 😃 тоді так є сенс або на супер дискаунті
-
Він то найкращий і я про це думала, але будьмо чесними, техніка сумою не в 3 долари то трохи страшно
-
Отож. В нас знайомі приїжджали з України коли ми в шатах були так чуваки собі і телефони взяли і часи (типу в штатах краще ніж в Україні😂😂) хоча усе мейд ін чайна
21 Jan 2023, 08:51
14249/24671
24 minutes ago