✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
В основному я зараз розглядаю саме теєніку apple. Сестра попросила подивитись, і от я думаю чи взагалі варто купувати цю техніку тут, платити за посилку. Можливо вже хтось таке робив, то саме це цікавить.
-
Все залежить від різниці в ціні. А ще можливо попасти при пересилці на "растаможку". Якщо тут придбати дуже вигідно і передати людиною - найкращий варіант.
-
Скрини не горять))
-
Так, може бути і взагалі не вигідно з Канади везти, якщо наприклад брати в Україні у "сіровозів" з Європи 😂
-
Ааааа я зрозуміла, ну як написав Ярослав то так, але не скажу шо це дуже вигідно. Є задроти яким важливо шоб це було куплено в амереці 😃 тоді так є сенс або на супер дискаунті
-
Він то найкращий і я про це думала, але будьмо чесними, техніка сумою не в 3 долари то трохи страшно
-
Отож. В нас знайомі приїжджали з України коли ми в шатах були так чуваки собі і телефони взяли і часи (типу в штатах краще ніж в Україні😂😂) хоча усе мейд ін чайна
-
Думаю що ні, я купувала своїй сестрі айфон щоб привезти до України, але потім повернула Такси + ціна + такси в Європі на ввезення виходить більше, ніж просто замовити там
-
Happy New Year Ukrainians
-
Підкажіть будьласка чи обов'язкова страховка для виїзду в Канаду?
-
Дякую🙏
-
Доброго вечора, з прийдешнім новим роком! Скажіть будь ласка, завтра якісь магазини працюють?
-
Не повинні працювати, у більшості святковий вихідний
-
Мілдронаь натрію, але треба перед цим подихати свіжим повітрям і не можна курити
-
Мені той мелатонін був як мертвому припарка :) вирубав а через дві години я просиналась і рахувала звізди до ранку. Якшо дійсно розлад сну є, тривожність, депресія, то треба таблетки за рецептом
-
Мелатонін у аптеках продається, у Волмарті теж
-
Сходіть до сімейного, випише рецепт. Без рецепта нічого не купити діючого. Може ще і до спеціаліста направить. Не хворійте :)
-
Розумію що не дуже це правильно, але купив собі THC pen з більшістю індіки у складі. Засипаю від неї чудово.
-
Прогулянка на свіжому повітрі, фізичне навантаження, мелатонін, люба жінка поруч - все це сприяє гарному сну
-
Дякую що приєдналися
21 Jan 2023, 08:51
14262/24345
about an hour ago