✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
На справді багато хто подає за 50Cad/родина. В більшості випадків ві зможете зробити це самостійно, це простіше ніж PR документи
-
Привіт всім! Таке питання - у травні місяці я приїздив до Вінніпегу, зробив усі документи, пройшов мед огляд, поїхав назад до Європи, та зараз планую повернутись назад, і зрозумів, що папірець про проходження мед огляду десь загубився чи випадково викинувся. В теорії, у них, в клініці , чи в базі має лишитись факт проходження мною мед огляду та чи можливо буде відновити цей документ? Можливо хтось стикався з таким?
-
Запрошую маленьких принцес на майстер клас з виготовлення корони Ельзи. Ваші донечки зможуть декорувати свою власну корону, яка неодмінно перетворить їх на королеву Ельзу, чарівницю і володарку зими. Всі матеріали надаються. З собою взяти гарний настрій і бажання творити. Для дітей від 4 років. Де і коли: 28 січня з 17:00 до 18:00 в Park City West Community Club (115 Sanford Fleming Rd) Ціна 25$. Кількість місць обмежена. Для реєстрації пишіть у приватні повідомлення або телефонуйте 204 558 3710 З нетерпінням чекатиму на ваших принцес!
-
Ми в них брали квитки. Не шахраї 🙂
-
Усім доброго ранку . На початку Лютого прилітаю у Вінніпег. Підскажіть будь ласка чи допомагають з житлом на деякий час по прильоту в Аеропорт? А також чи допомагають з оформленням усіх документів які потрібні для проживання та перебування в країні. Якщо хтось може надати мені цю не велику інформацію напишіть будь ласка у повідомлення. Буду дуже вдячна )