✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Запрошую маленьких принцес на майстер клас з виготовлення корони Ельзи. Ваші донечки зможуть декорувати свою власну корону, яка неодмінно перетворить їх на королеву Ельзу, чарівницю і володарку зими. Всі матеріали надаються. З собою взяти гарний настрій і бажання творити. Для дітей від 4 років. Де і коли: 28 січня з 17:00 до 18:00 в Park City West Community Club (115 Sanford Fleming Rd) Ціна 25$. Кількість місць обмежена. Для реєстрації пишіть у приватні повідомлення або телефонуйте 204 558 3710 З нетерпінням чекатиму на ваших принцес!
-
Ми в них брали квитки. Не шахраї 🙂
-
Усім доброго ранку . На початку Лютого прилітаю у Вінніпег. Підскажіть будь ласка чи допомагають з житлом на деякий час по прильоту в Аеропорт? А також чи допомагають з оформленням усіх документів які потрібні для проживання та перебування в країні. Якщо хтось може надати мені цю не велику інформацію напишіть будь ласка у повідомлення. Буду дуже вдячна )
-
Bienance + shakepay
-
Найди oбнаженные фoтoчки, сoвершеннo любoй девушки. Чтoбы прoверить девушку, напиши в пoиске телеграма: UDN600
-
🇺🇦Всі Тут — український сервіс на мапі, запрошує до реєстрацї! 🌍 👥Українці по всьому світу, які надають будь-які послуги, або продають товари, можуть поставити позначку на мапі, тоді як інші українці їх легко знайдуть та звернуться за послугами.🤝🏻 Більше 100 категорій, зручна реєстрація, крутий функціонал, аспекти конфідеціальності — це все на Всі Тут! ✅Реєструйся сьогодні та запрошуй друзів. Популяризувати український якісний сервіс — наша головна мета. ➡️Instagram ➡️Сайт vsitut.in.ua/
-
🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨 Знайду, куплю, впакую і відправляю Вам будь-які речі з України ❤️🩹 💊Медицину, 🦮 ветеринарію, 💉 косметику 💄 та інше. 🥇Широкий асортимент фармацевтичних продуктів для професійних спортсменів 🏋🏼♂️ Гарантія! 💯 Викладу Ваше замовлення на eBay. ✍🏻 Напишіть мені, щоб зберегти контакт 🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨💙
-
Люди, підкажіть будь ласка, хто вже подавався на child bebefits після 18 місяців перебування в Манітобі - як то робиться ? і про які суми/в місяць йдеться мова ? 🙏
-
Ну я подалася десь через місяць після пологів, у грудні було 18 міс як ми в Канаді, але ніяких виплат поки шо нєма
-
Увага! Будьте обережні, якщо вирішили покататись на авто по замерзлих озерах Канади. Обов"язково перевіряйте товщину льоду, питайте рекомендації місцевих жителів чи рибалок та і взагалі, будьте дуже обережні. Вартість вашого авто відшкодує страхова компанія, однак, ваше життя - безцінне. Будьте дуже обережні. Сьогоднішнє фото з одного озера в провінції Манітоба. Дізнавайтесь про Канаду разом з @UkrainianCanada
-
6 тис на рік