✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Напевно з 3-4 пересадки🥹 Теж дивилась
-
Майте на увазі що десь з 16 до 17 у еміграційної служби перезміна, і десь годину, в то і більше можна просто чекати поки поміняється зміна, але якщо у вас маленька дитина ( до року) можете спробувати підійти до офіцера щоб вас пропустили без черги
-
З малою дитиною дійсно важко в дорозі. Незрозуміло, скільки часу займе оформлення документів в Торонто. А якщо рейс затримають 🙈. Мене ще, правда, трохи лякають нічні рейси у невідомість в чужій країні. Добре, якщо зустрічає хтось. Вдень легше зорієнтуватися 🙂. І в січні вночі в Торонто тепліше ніж у Вінніпегу. Я ще думаю на коли брати з Торонто ( до Торонто у нас вже є білети) до Вінніпегу
-
Краще на наступний день. ІМХО. Я теж в 16 прилітав. В Торонто де забирають багаж зробив СІН номер, перед виходом з аеропорту повернув наліво, пройшов до українських волонтерів, взяв номер, до 20 працює CIBC банк - зробив дебітну картку, потім купив сім карту і знову прийшов до волонтерів, вони мені купили і посадили в таксі до номеру в готелі.
-
Якщо загубитися і не знаєте де ці волонтери то там є продавчиня яка продавала сім карти, дівчина українка вона знаєте де ці волонтери. Бо що б їх знайти треба метрів 30 пройти по аеропорту. Орієнтир це місце де продають сім карти. Наліво від орієнтиру буде CIBC банк, але поки вам не дадуть номер в готелі - дебітну карту вам не зроблять. Тому спочатку до волонтерів