✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня! може хтось підказати садочок на повний день з гарною програмою де є місця, платний (дитині 5 років). Бо дейкеа тут знайти так і не змогла. Дякую!
-
Ми брали дві ночі в Торонто, тут місяць потім дали нормально.
-
Підкажіть будьласка, якщо змінити адресу проживання то потрібно робити заміну sin, медкарти, водійського посвідчення, карта банку на нові так як адреса в місті інша буде? Чи залишаються ті самі документи?
-
Вітаю. Хто має Costco карту? Скільки платите за рік? Ми з дружиною маємо, але я туди вже не ходжу. То 120 CAD/рік за один аккаунт чи по 60/особу?
-
Банківську карту ти просто у додатку вказуєш нову адресу і все , нову картку не потрібно
-
Дякую. А інші документи?
-
Доброго дня. Стукніть мені в приватні. Додому приїду - на все відповім
-
🔞 Прoверь свoю пoдругу, на интимные фoтo и видеo ‼️ Найди её скрытые переписки, пo ссылке на сoц.сеть 🖋 Для этoгo, пиши в пoиске телеграма: RFKM60
-
хелс кард і водійське треба переробити, сін не треба
-
Дякую всім
-
Ми ходимо в школу. На 2,5 години. Все скрізь забито. Надіслали повідомлення, заповнили форми в близько 20 daycare. Навіть відповіді не надходило.
-
Походіть по школам, вони беруть з 4 років і може бути продовжена група
-
а шо, треба пройдений медогляд ще вносити кудись?
-
Ні, він вноситься в систему автоматично
-
🔥 Підкажіть, будь ласка, як продовжити візу? Маю Work Permit до лютого 2027 року, а віза у мене тільки до 2025 року.
-
Дякую.
-
Ооо, тоді писати на ircc, і пояснювати ситуацію. Тількі вони можуть вирішувати такі питання.
-
Паспорт у мене до 2028.
-
Вам треба забронювати місце в консульстві України і подовжити паспорт
-
💻 ВИДАЛЕНА РОБОТА 💸 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 🌐 ВІЛЬНИЙ ГРАФІК ✅ ЩОДЕННІ ВИПЛАТИ 📈 Навчаю в процесі роботи ♻️ ⚠️ ДОХІД ВІД 400 $ на тиждень💰 ‼️ ПИСАТИ ТІЛЬКИ ПО СПРАВІ ‼️
21 Jan 2023, 08:51
14684/24342
about 2 hours ago