✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Усіх вітаю. Я зараз у активному пошуку роботи. Володію декільками мовами маю адміністративний досвід та досвід в education. Якщо комусь на роботу потрібні відповідальні люди, буду дуже вдячна. Гарного дня. 🙏🤗
-
Привіт, Підкажіть будь ласка хтось робив останнім часом апойнтмент в Сібс на отримання картки? Щось третій день відсутні всі вільні слоти у всьому Вінніпезі. Можливо є якийсь лайфхак чи щось не так я роблю …? Заздалегідь дякую
-
Нас селили у Mainstay suites - теж був номер з кухнею.
-
Fairfield є.
-
Підкажіть, у якому готелі є номера з міні кухнею, їду з дитиною 10 місяців . Дякую
-
Спасибі 🙏
-
Але спочатку прилетіть, а далі вже на місці краще питати будете. Ще дуже багато часу, голову забивати не варто. Та і змінитись до вашого прильоту щось може
-
Готель Best Western, там багато документів робиться
-
Спасибі велике А які подальші кроки? Бо я написала в уряд Мені надіслали інструкції Але всюди потрібно записуватись на зустрічі. Куди найперше йти щоб оформити себе там після поселення ? 🙏Щиро дякую за відповідь
-
Спробуй walk-in. інколи буває що в них є вільне віконце, може пощастить оформити картку
-
Робіть у rbc, cibc треба місяць чекати.
-
Привіт. Скажіть, будь ласка, чи знає хтось яка організація зустрічає і розселяє новоприбулих у Вінніпезі. Потрібні контакти. Дякую
-
У живу чергу не спрацює прийти?
-
Добрий вечір. Нам також потрібні контакти будь ласка. Літак прибуває ввечері 5-го лютого, чи буде до кого звернутися після 21-ї?
-
Нэ, посилають. Я це проходила. Воно того не коштує. Тому я плюнула і пішла в рбс і не жалкую.
-
Працюють круглодобово,це на зразок пограничників.
-
Можливо хтось може розповісти що за чим і як ( коли заповнювати документи, де отримувати wp, багаж забирати до чи після wp) робити в аеропорту Пірсон (Торонто ) по CUAET? Збираємося до Вінніпегу. Дякую.
-
❗️Нарешті - підготовка до CELPIP у мовному центрі "Language Time" стартує! Кількість місць дуже обмежена. Також є декілька місць у групках з англійської: ✔️ ПОЧАТКОВОГО рівня ✔️рівня А2 ✔️розмовному клубі "Just Speak". ✔️онлайн Хто не встиг - приєднуємось до навчання та вивчаємо англійську з фахівцями👌. Я особисто знаходжусь у Канаді. Для деталей прошу звертатись в особисті повідомлення у зручний для Вас час😊.
-
Добрий вечір, чоловік 27 років шукає роботу маю авто центр міста +25км дякую за будь-яку підтримку пишіть звоніть
-
Спочатку WP потім багаж. Навпаки можуть не дати WP. Після багажу можете зробити SIN, там метрів 7-10 від багажу треба пройти. Займе близько 5-7 хвилин.
21 Jan 2023, 08:51
14749/24313
18 minutes ago