✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
І так і ні, якщо наприклад кнопка закриття/відкриття вікна працює з "третього" натискання, то машина не пройде сефті, ми міняли блок кнопок
-
Але пошкоджений екран мультимедіа нікого не цікавив
-
В нас теж екран був розбитий , і склопідйлмник іноді прокручувався але це було ззаду , то можн не звернули увагу..
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop 🏦 Abu Dhabi Commercial 🏦 Raiffeisen Zentralbank 🏦 Bank of Singapore 🏦 Bank of the West 🏦 JP Morgan Chase 🏦 Bank of America 🏦 BNP Paribas 🏦 Wells Fargo 🏦 Apple Card 🏦 Santander 🏦 Millenium 🏦 Sparkasse WhatsApp +34631692459
-
Доброго времени суток! Ищу людей на удаленную рa6oту,Не скаm ❌,Не наркоtики и т.д,Сфера-Ар6итраж Криnтовалюt-С левыми обмеnnиками или же биржаmи тоже не работаем,Обучаю абсолютно бесплатно,Никаких денеg на перед я не беру,Мой интерес это процент от вашего чистого дохода,Кому интересно жду В ЛС
-
2 роки або до наступного продажу
-
Ну існує неписане правило, продавець майже пройти перед продажем, або дати прям суттеву знижку
-
Брати машину без сефті... Я б ризикнув лише при знижці 50% і більше від аналогічної
-
Саме так
-
Сефеті вважається дійсним рік після проходження. Тобто чим свіжіше тим краще. Якщо Ви вирішили продати свіжепридбане авто а рік ще не пройшов, то проходити ще раз не треба. Купуйте авто із сефеті, не ведиіться на те що все з ним добре і воно пройде сефеті полюбому.
-
100% якщо машина може пройти сефті, то продавець пройде сам
-
Я б задумалася чому продавцеві вигідно робити таку знижку …
-
Всім привіт. Підкажіть хто вже проживає у Віннніпезі, чи є школа / гурток художньої гімнастики для дітей? Може хтось бачив оголошення, поділіться будь ласка. Ми з дітьми приїжджаємо скоро хотілося б трохи вже знати що де є. Дякую тим хто відгукнеться.