✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня банда, маю делитанське питання, якщо приїхати без знання мови, то за 3 роки є шанс підтягти її на прохідний бал РR? Звісно що вчити в години коли не на роботі.
-
Щось на роботі на ходу, і звісно поза роботою пару годин...
-
За 3 роки можна на B2 витягнути, траст мі, головне бажання і впертість)
-
Тож знаю себе, що ніфуя не поліглот, тож питаю за 3 рочки😁
-
Кожен день на роботі + поза роботою пару годин, то навіть за рік-півтора той мінімум набереться. Але якщо дійсно не лінитися
-
Скажімо так і з b2 важко якісь діла рішати)
-
Три роки живе любов і ворк перміт😁
-
Clb 6-7
-
з b2 важко? А ви В2 порівнюєте до якого аелтс чи селпіп наприклад? Маю на мій погляд В2, жодних проблем з мовою та розумінням. Телефонні дзвінки, будь які коммунікаціі, на роботі лише англомовні колеги - немає складнощів
-
Є пару контактів, але якщо що то знайду, робота специфічна, на пальцях можна показати що до чого, типу тут вари, а тут не потрібно, і усьйо🤪😁
-
Молодець що знайшов роботу. А мова прийде
-
Аби податись, а на роботі зварному то мало потрібно, якщо що перекладач в руках, в Чехії вже проходили😁
-
Дуже залежить від оточення. Писати без помилок ви звісно навчитесь наврядче, але можливо. А от спілкуванню досить не складно. Звісно якщо ви контактуєте не лише на рідній мові, а англ в магазині максимум
-
Не думка, а практичний досвід, communicative approach, зараз найбільш поширений)
-
Тож і питаю товариства розумного чи здолаю цей тягар я непідйомний, за 3 роки, чи пуп розв'яжу на чужбині злій😁
-
Хоча напевно ви праві
-
Ви такий тут не один) це дуже розповсюджена думка що в середовищі легко вивчити мову, це насправді не так, бувають звісно винятки, але в основному це не реально
-
Бо весь курс англійської в школі був якісно пролюблений))
-
на мій погляд clb 6 це все ж В1 рівень. 7 сумнівно, але це лише моя думка
-
Ок.
21 Jan 2023, 08:51
14994/24289
about 3 hours ago