✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я переслала ваше повідомленні хлопцю котрий працює у великій конторі де варять. Якщо щось відповість то на пряму вам напишу ну або мені)
-
Підкажіть, хто займається? - Будівництвом бассейнів; - Ремонтом квартир під ключ та окремі роботи; - Встановленням плитки; - Сантехнікою та опаленням; - Ландшафтним дизайном; будь-якими іншими будівельними роботами. Шукаю партнерів яким зможу передавати клієнтів на ремонтні роботи. Пишіть в приват @Bohdan_Ubermensch обговоримо деталі.
-
📚Вcем привет! Пpoвoжу нaбoр в комaнду для тeх, ктo интepecуетcя зapaботком на kpuптовалюте. Наша тема - мeжбupжeвий apбитpаж, мы бyдeм зapaбатывать нa paзнице кyрcов. Обучение беcплатно, поcле буду проcить маленький процент от чиcтой пpuбыли С oбмeннuкaми или cтopoнними caйтaми нe рaботaeм, тoлько бupжи-гигaнты 🧲С любыми вопроcами пиcать ему @Kotlerov
-
🔤🔤🔤🔤🔤🏡Возможность заработка в области цифровых активов. 💸Доход составляет от 100$ в день и даже больше. 📱Работать можно с любого устройства. ⏳Всего 1-2 часа в день для заработка. 👨🏻💻Подходит только для заинтересованных! Если ты из тех, кто долго думал и не решался - твоё время пришло — Пора начать нормально зарабатывать 💰 Пишите ему-@Kotlerov
-
Вітаю! Хто знайомий і користується продукцією Coral Club? Можу скинути посилання для замовлень з 20% знижкою. Також консультую з приводу цієї продукції.
-
Усім привіт. Шукаю кімнату неподалік від murray industrial park. Щоб бути чесним, кажу одразу.... Через погані особисті стосунки з попереднім лендлордом маю проблему з репутацією. (Вони навмисно не надають інфи про те що я платив без затримок за житло, надсилають пусту анкету на запит нового лендлорду) Є варіант для нового лендлорду надати інформацію що проживав перед цим у друга(є друг, канадієць, який готовий підтвердити...). Він же готовий підписатись, що платитиме за мене, у разі виникнення проблем. Через цю ситуацію отримав вже кілька відмов. Не приємно, але житло треба знайти...
-
🔤🔤🔤🔤🔤🏡Возможность заработка в области цифровых активов. 💸Доход составляет от 100$ в день и даже больше. 📱Работать можно с любого устройства. ⏳Всего 1-2 часа в день для заработка. 👨🏻💻Подходит только для заинтересованных! Если ты из тех, кто долго думал и не решался - твоё время пришло — Пора начать нормально зарабатывать 💰 Пишите ему-@Kotlerov
-
Доброго дня.Підкажіть,будьласка адресу відділення банку RBC,або CIBC,у Вінніпезі з Україномовним працівником банку.Дякую.
-
Я так розумію, до закінчення заміни посвідчення водія залишилось трохи більше 60 днів?
-
Якщо є гарна англійська, то можна піти служити до армії Канади. З українським досвідом візьмуть без проблем.