✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Im а Ваnk Accоunts seller: Revolut / Wise / Bunq / Stripe / PayPal / N26 / ZEN / Mоnzo / Monese / Chase / Mоnese / Skrill SELLER: @Bank_seII
-
Але знайомий ж якій привіз...
-
Це імовірно має сенс лише коли авто в ціновій категорії 100+ Поставити на постійне ц облік ну... Дуже дорого, а через три роки відправляти назад? Сплатити лише за перевозку туди назад 10+ хз...
-
Так отож, треба з кимось, хто реально завіз переговорити щоб остаточно прийняти рішення.
-
А деякі машини, наприклад дизельні, не реально тут сертефікувати
-
Так а що людина скаже нове? До порту в Європі орієнтовно 1000 кад доставка, контейнер до Montreal 4k далі своїм ходом по Канаді, разом 5-7 тисяч. Машина може бути на тимчасовій реєстрації до закінчення ВП або до отримання PR. Переробити під Канаду, пройти всі сертифікації для постійного обліку, +-20к. Тобто максимум через 3 роки є наступні три варіанти: 1. Відправити назад в Україну/Європу, продати на розбірку, сертифікувати тут
-
Тут США також проходять повну сертифікацію, і розмитнення, тому тут не ганяють машини з США, Торонто, Монтреаль, багато хто так заробляє
-
Бачив рік назад іржаввго ланоса у Вінні... Так що... Люди возять, але хз навіщо все одно? Продати машину в Україні, докласти 5-7к витрат і купити тут, чим погана схема? Економія двох тижнів часу, а це ще 1к можна заробити
-
Дякую
-
Не, в мене бензин, але був придбаний на аукціоні в США, підтоплена була, но вся безпека, кузов цілі
-
Чисто символічні брокерські витрати і 250 за номери
-
А більш ніяких митних платежів немає при тимчасовому ввозі? Тобто приїздиш у порт с WP митниця спокійно запускає автівку на цей період? Мене ось ця частина турбує. Легалізувати потім її я не збираюсь
-
Ну точніше реально навіть у космос полетіти, але затрати +- однакові що на космос, що на сертифікацію європейського дизелю
-
Ну мій особистий приклад: Продав камрі за 20юсд, купив тут соренто за 20кад. Соренто в будь якій день можу продати за 20 і повернути всі гроші
-
Та ні я ще з глузду не зʼїхав))) «відро» б не ввозив. Машина потрібна, машина є. Чому б нею не скористатися, хоть тимчасово.
-
Є номер самого готелю