✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
youtu.be/tHoITOI1d8k?si=p5n4s_O5DyV8I2aM
-
Це є проблемою: 3000 смертей від раку легенів через радон у Канаді щороку. Однак іі вирішення знайдене. У будинки встановлюються спеціальні установки, які дозволяють газу не накопичуватися у будівлі.
-
Загугіть може якийсь Radon analyzer🌚
-
Ваша порада дорожче золота)
-
Привіт. Народ, хто прилітав недавно, до якої години видають work permit в Торонто? Чи 24/7?
-
24/7
-
доброї ночі, таке маленьке питання сьогодні прилетіли в Вінніпег, хотіли купити 4 сімкарти, в магазинах кажуть що потрібно ще сплатити по 60 долларів за активацію кожної сімки. від цього можна відмовитися? отримати тільки сімки і активувати самостійно?
-
тут знаходив коментарі що це типу развод для ньюкамерів на сайтах роджерс, белл, фідо почитав що при самостійній онлайн активації ці 60 економія
-
Можна. Lucky mobile не беруть плату за кативацію. Ціна сімки 10$. Можна замовити онлайн. Знаю ще їх стійка є у ареопорту
-
за шо тут тіко не платиш, скоро і за повітря по ходу оплата буде
-
Ні, це у них одноразовий платіж такий за активацію
-
Мені впарювали цей розвод у Кудо, я їх послав і перейшов на лакі мобайл. Потім декілька місяців названювали вибачались і просили повернутись😂 кароч за повернення нічого не взяли і дали тариф 10гб за 34$🙈
-
один розповідав що сплати по 60 зараз за активацію, а за тарифом по рахункам можна буде сплатити онлайн через пару тижнів
-
Вони і не беруть за активацію, якщо на них наїхати. Фідо з мене вирішили взяти одразу подвійну плату. Я їх послав і не платив нічого. По закону можна відмовитись від послуг, якщо користувались меньше першого місяця
-
...сташно,очєнь страшно,ми нє знаєм чьто ето такое,еслі б ми зналі чьто ето такое-ми нє знаєм чьто ето такоє (с).
-
🤝Шукаю партнерів для співпраці у новому напрямку. 🧑💻Зайнятість до 1 години протягом дня. Кар'єрне зростання забезпечене ✅ Легко поєднувати з основною Діяльністю. Кому цікаво, пишіть у ЛС📝
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, чи працює ковзанка на форксі зараз? або деінде взагалі? Мороз повернувся, але чи працюють ковзанки не знаю. Не хочеться з дітьми їхати просто так якщо виявиться що закрито.
-
Вчора там була - не працювала. але бачила, як заливали ковзанку під куполом - може і відкриють сьогодні, але не впевнена
-
Всім привіт! Хочемо познайомитися з усіма та розповісти про наш фонд. Deeds4kids — неприбуткова організація, що допомагає підліткам, які вимушено полишили Україну через війну, отримати якісну освіту, адаптуватись до нових умов та зберегти національну ідентичність. У нашому телеграм каналі та інстаграмі ви знайдете інформацію про умови вступу в школи та університети різних країн, освітні курси, гранти та інші можливості для дітей. Підписуйтесь та чекайте на оновлення: telegram : t.me/deeds4kids
-
А у вас є свої ковзани чи ви в оренду берете?
21 Jan 2023, 08:51
15608/24224
6 minutes ago