✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я сьогодні реєструвались, то питали чи привезти чи самі заберете. То я обрала доставку, сказали після 7 грудня буде.
-
В мене cibc. Due date 3 тижня, тілько що звонив в тех підтримку по своїм питанням вони кажуть що потрібно раз в місяць
-
В різних банках різні умови, читайте ваші
-
Підскажіть як часто треба погашати кредит на кредитці. Раз в місяць чи кожні 20 днів ?
-
А де на них реєструватись ?
-
Доброго вечора.хто знає де кошики новорічні забирати і коли?
-
Можливо хтось знає куди потрібні працівники на вихідні, на постійну або тимчасову роботу
-
Зрозуміла. Дякую! В мене з роботою просто-весь час на одному місці. А от в брата була невелика перерва і ота робоча віза збила мене з толку)
-
Я вказувала всі робочі місця, просто щоб мати спокій (не переживати, що через той місяць/пару тижнів можуть виникнути питання).
-
Я тепер більше звертати уваги , і у більшості користуватись кешом щоб знову не лоханули
-
Операція проходить миттєво, але залишається в pending
-
В мене теж сібс. Я закинув гроші щоб погасити кредит і щоб трохи залишилося, мало було залишитись 30, воно там так і писало pending - 30, тобто 30 власних. Мало того що вони щось нарахували що я ще винен 44 так вони мені мій платіж пробили аж через 6 днів після погашення і тепер я повинен плвтити %
-
Провінційний уряд Манітоби скорочує безкоштовне проживання українців у готелях Вінніпегу до 30 днів з 14 листопада. Будь ласка, думайте та плануйте кроки з адаптації, винайму житла якщо не до приїзду до Канади, то відразу на перший же день.
-
Доброго дня! Пробачте,що турбую,але можливо хтось зможете підказати по моєму питанню. Справа в тому,що я намагаюся заповнити анкету на родича. В нього була перерва в роботі і на той час була робоча віза в ЄС. Але вже за кілька днів з початку роботи він отримав травму і був вимушений повернутися додому. Після лікування знов пішов на роботу в Україні,де й працює по цей час. Тобто за весь строк робочої візи він там попрацював лише кілька днів і повернувся додому.То як правильно вказати в анкеті за цей час-безробітній чи робив? Але толку з тих кількох днів?) Заплуталася і ніде не можу знайти відповіді. Дякую!