✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
У знайомої в Торонто було запалення жировика і сімейний прописав ат Антибіотик, не допомогло, вона пішла в вок ін клінік і там відправили до хірурга відразу
-
Я виглядаю страшніше, мені все розказують 😆
-
Я теж намагалася задовбати але отримала лише банку антибіотиків і лікар закатав очі під лоба 😂
-
В моєму випадку все розказали. А може то я задовбував питаннями 👀
-
Це добре але я думаю, що лікар мав би попередити, що ці ліки для того, щоб підготуватися до операції і повинен був попередити про можливе хірургічне втручання
-
Треба було в цей момент тримати його за руки і дивитися прямо в очі: it's ok, dear, we will go through it together 😆
-
Наш лікар ще й дуже брезгливий , я показала йому проблему і він зробив таке лице, ніби я його сильно морально травмувала 😂
-
Наступного разу так і зроблю 😂
-
Привіт всім Який банк краще? І чи треба записуватись щоб зробити карту? Якшо так то через який сайт можна записатись?
-
Любий банк. Вони всі+- однакові. Є банки які дають 300$ за рахунок в них і отримання на нього зп.. я б вибирав і з тих.тут рекламують rbc, але як на мене він жлобсткий, в них навіть реального кешбеку нема😂
-
Дякую за інформацію
-
Привіт всім. Реально в місті знайти житло з собакою середнього розміру? Хто з цим стикався, який досвід? Бо на фейсбук пишуть в основному cat friendly
-
Дякую за інформацію
-
В CIBC через сайт неможливо записатися, вам потрібно або дзвонити, або іти до них відділення
-
Не йдіть до TD. Нам по приїзду теж казали +- однакові умови. Щоб отримати кредитну картку, ми мусили покласти грошей на saving account, стільки, скільки хочемо кредитку і ті гроші заморожені до цих пір, поки не отримаємо PR. То ж маємо з дружиною кредитки від TD на 500CAD... Виявилося що умови далеко не +-... В інших банках люди без всяких "заморожень" активів отримують кредитки на дві , три тисячі...
-
Ну це не якість, це смак
-
Крім шаурми) є нормальна, а є дуже погана)
-
Моя думка, в Канаді всі бізнеси які живі +- однакові, комусь подобається зелене лого, комусь сине. Все сумарно коштує однаково! Це стосується всіх товарів і послуг
-
А от в Мадіна було дивно. Смак супер, але вони її подають порізаною на шматки. Останній раз попросив не різати, подати цілим репом. Так там мало не скандал був. Вже готовий був підписати бумагу що згоден на всі наслідки)
-
Барака. Оцю єдину ще не спробував
21 Jan 2023, 08:51
16042/24688
45 minutes ago