✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дорого
-
Winners подивіться
-
Ліквідейшн))
-
Bianca Amor's Liquidation Supercentre | Winnipeg St. James (204) 783-5518 maps.app.goo.gl/pnNwnU8fmSF8E13C7
-
Так, а що за новий конфіскат?
-
Дякую
-
Розвод для лошків. Головне слово використати "конфіскат", шоб "мамонт" думав що то щось дороге, яке не пройшло митницю через якійсь проблеми😂Бо "мамонтам" не треба знати що конфісковане майно продається з аукціону, а після, новий власник не має права називати дане майно "конфіскатом" чи ще якимось словом з тим повязаним
-
для мене він новий, я про него не знала, у тому районі давно не були😜
-
Так був же біля готелів один, другий відкрили? Чи чому новий?
-
І у них взагалі не конфіскат, а ліквідейшн анонсується, а по факту велика філіппінська крамничка)))
-
Я знаю про Бьянку амор і іноді там затарююсь (особливо декором в квартиру та всякими різними ганчірками в машину). Але було цікаво що за новий
-
Ті лавочки продають просто дешман китай і не більше
-
Особливо мечі для суворого даунтауну
-
товар там дійсно не дуже , але є деякі товари нормальні
-
То Енді докопався наче ми не знаємо)) Он у мене двірники мішлен за 5 баксів звідти вже рік, чистять добре. Понтові за 40 з таєра були гірші 😂
-
Я забула як він називається тому і написала конфіскат🙈
-
Я вже думала що я одна вважаю це просто китайським магазином , до того ж продукти завжди протерміновані
-
Це як з укр фокстротом, ельдорадо і іншими магазами.. возять те саме китайське, але маркують своїми лого. Тайровсткий бренд "noma", на амазоні зветься по іншому, але 1в1😂
-
Може на вихідних вже буде не потрібно, бо тачку змінювати зібрався, але поки що актуально 😂
-
Краще б філіппінчики нормальну лед оптику завезли і продавали згідно своєї цінової політики))
21 Jan 2023, 08:51
16526/24802
19 minutes ago